26 / 04 / 2024

Altınbaşak Doğa ev fiyatları!

Altınbaşak Doğa ev fiyatları!

Firma: İmar İnşaat

Proje: Altınbaşak Doğa

Ankara İli, Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilen Altınbaşak Doğa projesi İmar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte, Altınbaşak Doğa ev fiyatları...



İmar İnşaat imzasıyla  Ankara  İli, Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen Altınbaşak Doğa projesi 1 blokta toplam 63 daire olarak yükseliyor.

6 bin 695 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Altınbaşak Doğa projesi bodrum + zemin+16 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Ankara Altınbaşak Doğa projesinde yer alan dairelerin tamamı 4+1 olarak planlandı. Projedeki dairelerin alanları brüt 190 metrekare.

Altınbaşak Doğa ev fiyatları!

Altınbaşak Doğa ev fiyatları!
Altınbaşak Doğa ev fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ankara Altınbaşak Doğa projesinde teslimlerin 2019 Temmuz- Ağustos ayında yapılması planlanıyor. 

Altınbaşak Doğa ev fiyatları!

Otopark, kapalı devre güvenlik sistemi, otopark, jeneratör gibi imkanların sunulduğu Altınbaşak Doğa projesinde peyzajlı yeşil alan, botanik göl, yürüyüş ve koşu yolu, kamelya, botanik park, çocuklar için açık ve kapalı oyun alanları, bisiklet parkuru, açık alanda fitness, basketbol ve futbol sahası, kapalı fitness salonu, mini sinema salonu gibi çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim:
Tel: 0312 393 01 11
Web: http://imarinsaatemlak.com/v2_Altinbasak-Doga.html


projeye sor



Geri Dön