26 / 04 / 2024

Ankara Altınbaşak Doğa teslimat!

Ankara Altınbaşak Doğa teslimat!

Firma: İmar İnşaat

Proje: Altınbaşak Doğa

Ankara Altınbaşak Doğa teslimat bilgisi haberimizde yer alıyor. İmar İnşaat imzasıyla yükselen Altınbaşak Doğa projesinde 63 daire bulunuyor.



Altınbaşak Doğa projesi Ankara'da Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor.  İmar İnşaat tarafından yükselen proje 63 daireden meydana geliyor.

16 katlı tek bloktan oluşan Altınbaşak Doğa projesi 6 bin 695 metrekarelik arsa alanına sahip. 4+1 dairelerden oluşan projede daireler brüt 190 metrekare olarak planlandı.

Altınbaşak Doğa projesinde fiyatlar 420 bin TL ile 640 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2019'da gerçekleştirilmesi planlanan projede satışlar devam ediyor.

Altınbaşak Doğa'da yürüyüş ve koşu yolu, kamelya, botanik park, peyzajlı yeşil alan, her dairede 2 banyo ve 2 balkon, açık alanda fitness, akıllı ev sistemi, basketbol ve futbol sahası, açık ve kapalı oyun alanları, etkinlik alanları, masa tenisi, botanik göl, playstation oynama odaları, mini sinema salonu, bisiklet parkuru, kapalı fitness salonu ve otopark  bulunuyor. 

 

Ankara Altınbaşak Doğa teslimat!

 

Tel: 0312 393 01 11
Web: http://imarinsaatemlak.com/v2_Altinbasak-Doga.html
 


projeye sor



Geri Dön