19 / 04 / 2024

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara pırlanta bilekliklerde indirim müjdesi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara pırlanta bilekliklerde indirim müjdesi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, pırlanta bilekliklere yüzde 35'e varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta baget pırlantalar kaç TL? Altınbaş'ta satılan baget pırlanta bileklik fiyatı ne kadar? İşte 9 Aralık 2022 fiyat listesi...



Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, pırlanta bilekliklere yüzde 35'e varan indirim uyguladı. Erkenden uygun fiyatlarla yeni yıl hediyesi almak isteyenlere güzel haber. Altınbaş, baget bilekliklere indirim yaptı. 

Altınbaş tan yeni yıl hediyesi alacaklara pırlanta bilekliklerde indirim müjdesi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Elmas kesim seçeneği olan baget kesim, köşeleri olan dikdörtgen şeklindedir. Yüz hattını düz bir çizgide kesen bu kesim çeşidi ile stilinizi başka bir boyuta taşıyabilirsiniz. Baget kesim pırlanta bileziğe alternatif olarak her görünüme şıklık ve zarafet katarak tarzınızı gösterin. Baget pırlanta bileklik modelini işe giderken giydiğiniz desenli ya da sade bir elbise ile kombinlerseniz farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Baget kesim bileklikler, özellikle kapalı yakalı bir elbise ise elbiseyi hareketlendirebilir. Kesimi nedeniyle gün ışığında prizma gibi yansıma yaparak dikkatleri üzerine çeker. Klasik bir görünüm için, bir elbise kadar zarif bir baget taşlı pırlanta bileklik ile görünümü tamamlayın. Baget pırlantalı bileziği sevdiğiniz saat modeliyle takmanız sportif bir gündüz gezintisinde kombininize dikkat çekmenizi sağlayacaktır. Böylece steyşın vagonunuzu sportif bir zarafete dönüştürürsünüz. Pırlantaların parlaklığı ve büyüsü genellikle her renge karışır, bu nedenle çoğu kıyafetle sorunsuz bir şekilde uyum sağlar.

Peki, Altınbaş'ta baget pırlantalar kaç TL? Altınbaş'ta satılan baget pırlanta bileklik fiyatı ne kadar? İşte 9 Aralık 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön