19 / 04 / 2024

Altında 15 gün sonraki rekor fiyat açıklandı! İslam Memiş düğmeye bastı! Öğrenmeden altın almayın

Altında 15 gün sonraki rekor fiyat açıklandı! İslam Memiş düğmeye bastı! Öğrenmeden altın almayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaklaşık 15 gün sonrasına yani 1 Eylül gününü işaret ederek, rekor yükselişin yaklaşığını açıkladı. İşte detaylar…



SADECE İKİ HAFTA SONRA ALTINDA REKOR YÜKSELİŞ OLACAK

Altın fiyatları ile birlikte gümüşte de yükseliş beklediğini cümlelerine ekleyen İslam Memiş, "15 gün sonra yani 1 Eylül 2022 tarihi itibari ile altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazlarında hızlı yükselişler bekliyorum" açıklamasını yaptı.

Altın için ağustos ayında gerçekleşecek geri çekilmelerin ise son bir şans olacağını ifade eden İslam Memiş, "Bundan sonraki süreçlerde ise altın, gümüş ve kripto paralarda yukarı yönlü yükselişler yaşayacağız. Çünkü Fed’in Eylül’de 50 baz puanlık şekilde faiz artırımına gitmesi ve güvercin tondaki açıklamaları sebebi ile uzun süredir baskılanan altın ve gümüşü pozitif yönde etkilenebilir” şeklinde konuştu.

"1. 786 dolar seyirlerindeki ons altın fiyatı ve 20, 53 seyrinde olan gümüş ons fiyatı bence kademeli alım fırsatı sunuyor" şeklinde konuşan İslam Memiş, şu şekilde konuştu:

"Dolar kuru yüksek olması sebebi ile gram altın 1. 030 lira - 1. 040 lira aralığında dalgalanmaya devam ediyor. İçinde bulunduğumuz ağustos ayının sonuna kadar gram altını 1. 012 lira ve 1. 050 lira aralığında takip etmeye devam edeceğim. Altında ve gümüşte ise hem gram hem de ons bazlarında hızlı yükselişler bekliyorum. 1 Eylül 2022 tarihi itibari ile yükseliş altın ve gümüş tarafında bekliyorum."

Altında 15 gün sonraki rekor fiyat açıklandı! İslam Memiş düğmeye bastı! Öğrenmeden altın almayın

EDİTÖR NOTU: Bu haber 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 10.54'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,06 Türk Lirası, euro 18,37 Türk Lirası, altının gramı ise 1037 Türk Lirası değerinde.

Borsa İstanbul’da yeni rekor kırıldı! BIST 100 endeksi rekorlara doymuyor

Piyasa Kahini altın uzmanı İslam Memiş rotasını otomobil sektörüne çevirdi! Araba almayın dedi

EYT’nin son formülleri ortaya çıktı! Peki kimler EYT’li olacak? İşte adım adım EYT maddeleri


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön