26 / 04 / 2024

Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın

Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın

Altın fiyatlarında inişli çıkışlı seyir devam ediyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak edenler için 15 gün sonrası işaret edildi. Altında fırtına değil tsunami geliyor.



Altın fiyatlarında  son üç haftadır art arda düşüşler yaşandı. Altın, dördüncü haftayı da düşüşle kapatması bekleniyor. Ons altın fiyatı bugün 1700 doların altına gerileyerek 1695 seviyesinden işlem görüyor. 

Yatırımcılar ise altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Alıtn fiyatları ne kadar olacak? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatları için 14 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön