25 / 04 / 2024

Altında büyük kasırga geliyor! Duyan inanamıyor! Altını olan ya da altın almayı düşünenler hemen buraya bakın!

Altında büyük kasırga geliyor! Duyan inanamıyor! Altını olan ya da altın almayı düşünenler hemen buraya bakın!

Çarşamba günü açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra altın fiyatlarında yaşanan dalgalı seyir de sürüyor. Peki yatırım uzmanları altınla ilgili neler diyor? İşte detaylar....




Patronlar dünyasında yer alan habere göre, güçlü dolar baskısıyla gözde birçok yatırım aracının fiyatları dip yaparken, bu sürecin bir alım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, dünyaca ünlü finans uzmanı ve yazar Robert Kiyosaki'den yatırımcılara kasırga uyarısı geldi.

<#esim3>

Dünyaca ünlü finans uzmanı ve yazar Robert Kiyosaki yaptığı açıklamada, şu anda dünyanın en büyük ucuzluk fırsatının içerisinde olduklarını söyleyerek, "Kendinize dikkat edin” uyarısı yaptı. Robert Kiyosaki ayrıca altın gibi bazı varlıklara yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu da sözlerine ekledi.

Peki altın fiyatları ne kadar? Gram ve çeyrek altın ne kadar? Yarın altın ne kadar 18 Temmuz 2022? Tam altın fiyatları ne kadar 18 Temmuz 2022? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön