19 / 04 / 2024

Altında herkesi şaşırtan son dakika gelişmesi! Dibi gördü ama yükseleceği tarih de net

Altında herkesi şaşırtan son dakika gelişmesi! Dibi gördü ama yükseleceği tarih de net

Altın fiyatlarında herkesi meraklandıran son dakika gelişmesi yaşanıyor. Altın fiyatlarının dibi görmesinin ardından yeniden yükseleceği tarihe ilişkin net bir iddia ortaya atıldı.



Aylardan bu yana yükselişine devam eden altın, son aylarda ciddi bir düşüş sürecinin içerisine girdi. Hatta Amerikan Merkez Bankası'nın faiz kararının açıklaması da altının rüzgarını tersine döndüremedi. Ancak analistler, altın fiyatlarının yeniden yükselmesiyle ilgili net bir tarih verdi. Analistler, verdikleri tarihe göre yatırım yapılması durumunda ciddi kazanç sağlanacağını düşünüyor. Fakat analistlerin vatandaşlara yönelik bir uyarısı daha mevcut. Bu uyarıya göre hiçbir yatırım aracına paranın tümünün yatırılması uygun görülmüyor. Analistler yatırım yapacak vatandaşların parçalama yöntemiyle yatırım yapmasının daha akla yatkın olduğunu ifade ediyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön