29 / 03 / 2024

Altında tezgah kuruldu! Bunu yapan çok ağlayacak!

Altında tezgah kuruldu! Bunu yapan çok ağlayacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak gram altın fiyatlarında da hareketli bir hafta geride kaldı. Peki Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altınla ilgili hangi değerlendirmeleri yaptı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...



ALTIN ALMALI MI YOKDA SATMALI MI?


Youtube kanalı üzerinden yayınladığı videosunda gram altınla ilgili bir fiyat tahmini de yapan İslam Memiş altın yatırımcılarına seslenerek, gram altında bu hafta kırmızı çizginin 980 TL olduğunu fakat., 980 TL seviyesinden alım yapılmaması gerektiğini söyledi.

Yatırımcılara, tekrar kar satışları ve düzeltme hareketlerini beklemelerini söyleyen Memiş, her ne kadar 900 ve altındaki rakamlarda alamayacak olsalar da en azından 950 TL, seviyelerinden tekrardan bir fırsat bulabileceklerini söyledi.

Altında tezgah kuruldu! Bunu yapan çok ağlayacak!

İslam Memiş, 980 TL'nin üzerindeki atakların önce 1050, devamında 1200 lira seviyesinde olacacağını söyleyerek, yıl sonuna kadar olan süreçte de 1450 lira seviyesinin geldiğini ve bu seviyenin “Altın satmalı mıyım? sorusunu getirdiğini söyledi. 

Altınla ilgili konuşmasını çok çarpıcı bir cümleyle noktalayan Memiş, piyasaların şu anda altını olanların cebindekini almak için kurulduğunu söyleyerek, "Ağlarsınız ama mendil veren olmaz. Varlığını da kaybedeceksin.” diye konuştu.

Editörün Notu: Bu haber 28 Mayıs 2022 tarihinde saat 12:31’de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 16 lira 22 kuruş, Euro 17 lira 41 kuruş, altının gramı ise 977 lira 40 kuruş değerinde. 

Güvenli liman gömleğini giyen altın yükseliş trendini koruyor! İşte 28 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları

Altında dehşete düşüren yıl sonu tahmini! O rakam ilk kez telaffuz edildi!

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolar için kritik fiyatı açıkladı! Piyasanın kırmızı çizgisi budur

İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi! Dolar kurunda son dakika!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön