19 / 04 / 2024

Altındağ'da 1 ayda 7 açılış!

Altındağ'da 1 ayda 7 açılış!

Altındağ Belediyesi, sonbahara da hızlı girdi. Yapımı tamamlanan tesisleri mütevazi ancak coşku dolu törenlerle açan Altındağ Belediyesi, Ekim ayı içerisinde 7 dev yatırımı halka açtı.




Göreve geldiği günden bu yana yaptığı yatırımlarla, hayata geçirdiği sosyal projeler ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşların yüzünü güldüren Altındağ Belediyesi, sonbahara da hızlı girdi. Yapımı tamamlanan tesisleri mütevazi ancak coşku dolu törenlerle açan Altındağ Belediyesi, Ekim ayında 7 dev yatırımı halka açtı. 1 ayda 7 yatırımı hayata geçiren Altındağ Belediyesi, hızlı çalışmalarıyla vatandaşların büyük takdirini topladı.


Açılış maratonu 3 Ekim’de başladı


Altındağ’da hizmete giren dev yatırımların açılış startı 3 Ekim’de Plevne, Gültepe ve Gülpınar Mahalleleri’nde yapımı tamamlanan 3 dev park ile başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, AK Parti  Ankara  milletvekili  Emrullah İşler’in yanı sıra,  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti İlçe Teşkilatı, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Altındağlı vatandaş katıldı.


9 Ekim’de bir cami daha açtık


Açılış maratonunda ikinci sırayı Karapürçek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan “Medeniyet Camii” aldı. Altındağ için mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, 9 Ekim’de bir camiyi daha törenle açtı. Karapürçek Mahallesi’ne yapılan Medeniyet Camii, Cuma namazıyla birlikte, dualarla ibadete açıldı.


17 Ekim’de 2 dev park daha açtık


Yemyeşil bir Altındağ için hiç durmadan çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’a 2 dev park daha kazandırdı. Çamlık ve Alemdağ Mahalleleri’ne yapılan 2 parkı temsilen, Çamlık Mahallesi’nde, Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin ismi verilen parkta yapılan açılış töreni coşku dolu geçti.


21 Ekim’de Yıldıztepe ve Ali Ersoy Mahalleleri de parklarına kavuştu


Ali Ersoy ve Yıldıztepe Mahallelerinin birleştiği alana yapılan 30 bin metrekare büyüklüğündeki Yıldız Parkı ise açılış zincirinin son halkası oldu.  İlçeye tam 38 dev park kazandıran Başkan Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış töreni, yine coşku dolu anlara sahne oldu.


“Açılışlarımız devam edecek.”


“Eskiden Altındağ Belediyesi’nin nerede olduğunu bilmeyenler vardı. Şimdi ise Altındağ sadece Ankara’da değil, Türkiye’nin dört bir tarafından, hatta farklı ülkeler tarafından takip edilir hale geldi. Eskiden siyasiler Altındağ’a hiç uğramazlardı. Şimdi ise Altındağlılar, bu açılışlar aracılığıyla Cumhurbaşkanı’ndan Başbakan’ına, Meclis Başkanı’ndan bakanına kadar çok sayıda siyasiyle bir arada... 30 – 40 yıldır bu bölgenin kahrını çekenler şimdi sefasını sürüyor.” diyen Başkan Tiryaki, Ekim ayında 6 park ve 1 cami açılışı gerçekleştirdiklerini, önümüzdeki aylarda inşaatı tamamlanmış pek çok tesisin, kültür merkezinin, aile sağlık merkezinin ve yüzme havuzlarının açılacağını da sözlerine ekledi.



Altındağ Belediyesi


Geri Dön