28 / 03 / 2024

Altındaki düşüş sonrası İslam Memiş "Ters köşe olmayın" diyerek uyardı

Altındaki düşüş sonrası İslam Memiş

Altın yatırımı yapanların yakından takip ettiği İslam Memiş'ten uyarılar art arda geliyor. Altında meydana gelen iniş çıkışlara vurgu yapan Memiş, altın sahibi olan kişilere ''Ters köşe olmayın'' diyerek uyardı. İşte tüm detaylar...



Ekim ayı içerisinde yaşanabilecek altın fiyatlarına vurgu yapan İslam Memiş, ''Altının ons fiyatı 1670 dolar seviyesinde bulunuyor. Geçen hafta sert geri çekilme mevcuttu. Korku panik yok, sakin olun, elinizdeki malı kaptırmayın demiştik'' diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön