19 / 04 / 2024

Altından sonra sıra gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak: düşecek mi, yükselecek mi?

Altından sonra sıra gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak: düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükselirken bir anda değer kaybetmeye başladı. Gümüş fiyatları ise altın ile yükselirken, bir anda düşüşe geçti. Yatırımcılar endişe içerisinde düşüş sırası gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak? sorusunun cevabını merak ediyor.



Gümüş fiyatları, ons altının değer kazanması ile rekor seviyelere yükseldi. Gümüşün gram fiyatı 13 lira barajına yaklaşırken düşmeye başladı. Gümüş yatırımcıları ise günüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi sorularının cevaplarını merak ediyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön