26 / 04 / 2024

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi?

Gram altın son dakika itibarı ile 409 liradan işlem görüyor. Uzmanlar kurların sert yükselişinden etkilenen gram altının ilk destek seviyesinin 395,16 olacağını belirterek ABD'deki teşvik paketinin Senato'dan geçmesi halinde 440 liraya kadar yükseleceğini belirtti.



Altın küresel piyasalarda gerilese de, doların lira karşısında yükselişinin etkisi ile iç piyasada, gram altın 409 liraya, çeyrek altın 685 liraya, Cumhuriyet altını ise 2,763 liraya yükseldi. Peki Gram altın yükselecek mi? Altın için alım fırsatı mı? Altını olanlar ne yapmalı? İşte tüm merak edilenler...

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; son iki günde 11 lira civarında artış gören gram altın yeniden 400 lira seviyesine dönüş yaptı. Gram altın bugün 409 lira seviyelerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda altının onsunun fiyatı ise bin 735 dolarda yer alıyor.

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 671 liradan alınırken 685 liradan da satışa sunuluyor.

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi?

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Son dönemdeki düşüşlerle birlikte 3 bin liradan oldukça uzaklaşan cumhuriyet altını bugün 2 bin 677 liradan alınırken 2 bin 763 liradan da satışa sunuluyor.

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi?

YARIM ALTIN NE KADAR?

3 Mart 2021 tarihinde yarım altın 1342 liradan alış, 1386 liradan satış fiyatıyla işlem görüyor.

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi?

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ?

Analistlere göre, dolar/TL'de 6,80 hedefi sürdükçe gram altında fiyat baskısı devam edecektir. Kısa vade için ons altında yeniden 1800 dolar üzeri seyirler görülebilir ancak 1900 dolar ve üzeri biraz daha zor gibi duruyor.

GRAM ALTINDA 440 TL BEKLENTİSİ

Dinamik Menkul'un yaptığı güncel altın yorumunda gram altında 440,33 TL seviyesinin direnç olabileceği açıklandı. İşte Dinamik Menkul'un açıklaması: ''Kurların sert yükselişinden etkilenen gram altının ilk destek seviyesi 395,16 olacaktır. Aksi bir vaziyette, 416,91 seviyesini aşması halinde ise 440,33 direnç seviyesi gündemimize gelecektir.''

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi?

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ, DÜŞER Mİ?

Yatırım maksadıyla altın almayı tercih eden vatandaşlar altın düşer mi ile alakalı incelemeler yaparak bilgi almaya çalışıyor. En kıymetli madenler arasında yer verilen altını en özel günlerinde de hediye olarak kabul eden düğün sahipleri tam tersi incelemeler yaparak, altın düşer mi sorusunun yanıtını arıyor. Yatırımcısının da alıcısının da ayrı ayrı merak etti altın da son vaziyet. Uzmanlar bu dönemde altına yatırım yapılmasını riskli bularak küresel bir salgın krizi olduğunu ve altında yatırım yapmanın çok riskli olduğunu savunuyor. Birçok uzman kısa vadede riskli görülen altın fiyatları uzun vadede kar sağlayacağını öne sürüyor.

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor! Altın fiyatları ne olacak?

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön