18 / 05 / 2024

Altının onsu tekrar yükselişe geçti! Altında beklentiler büyük...

Altının onsu tekrar yükselişe geçti! Altında beklentiler büyük...

Altının onsu FED öncesinde 1909 dolara kadar gerilerken, dün güne 1937 dolardan başladı. Peki altın fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 18 Mart 2022 altın fiyatları...



Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası FED faiz kararını çarşamba günü saat 21:00'da açıkladı. Kasım 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. FED'in faiz kararının hemen ardından başta emtia piyasası olmak üzere hareketlilik başladı.

 Altının onsu tekrar yükselişe geçti! Altında beklentiler büyük...

FED'in faiz kararı açıklanır açıklanmaz önce altın fiyatlarında düşüş yaşanırken, altının onsu 1906 dolara kadar geriledi. Ons altın dün güne 1937 dolardan başlarken bugün ise güne 1935 dolardan başladı.

Altının onsu 1935 dolardan işlem görürken diğer altın türleri ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın bugün kaç lira? İşte 18 Mart 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön