24 / 04 / 2024

Altınok Öz, Deprem Dönüşüm Derneği Onursal Başkanı seçildi!

Altınok Öz, Deprem Dönüşüm Derneği Onursal Başkanı seçildi!

Kartal'da, sitelerde toplantılar düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Doğan Sokak sakinleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırımda bir araya geldi...



"Yerinde-deprem ve kentsel dönüşüm" kapsamında Doğan Sokak'ta vatandaşla bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, onursal başkan seçildi. 


Kartal'da, sitelerde toplantılar düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Doğan Sokak sakinleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırımda bir araya geldi. 


Kartal Yukarı Mahalle Doğan Sokak Deprem Dönüşüm Derneği'nin Genel Kurulu'nun yapıldığı toplantıda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Derneğin Onursal Başkanı seçildi. 


Bugüne kadar Kartal'da yapılan tüm site toplantılarını "Deprem ve kentsel dönüşüme arkanızı dönmeyin" isimli kitapta toplayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, dönüşümle ilgili bilgileri vatandaşla paylaştı. 

Toplantı sonunda Kartal Yukarı Mahalle Doğan Sokak Deprem Dönüşüm Derneği tarafından oy çokluğuyla onursal başkanlığa seçildi. 


Yapılan oylama sonucu Kartal Yukarı Mahalle Doğan Sokak Deprem Dönüşüm Derneği'nin yönetim kuruluna Turan Işık, Müslim Biçer, Hıdır Demir, Canan Erdem, Sevcan Atakan Yılmaz seçilirken yedek üyeler ise Dilek Havan, Yılmaz Eyiipoğlu, Gökhan Dönen, Dilek Ülger, Özgür Demir olarak belirlendi. 


İstanbul Gazetesi 


Geri Dön