25 / 04 / 2024

kartal belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

kartal belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Kartal Belediyesi, İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunlarının ve çözümlerinin tartışıldığı İNDER Kentsel Dönüşüm Çözümleri Konferansı’na katıldı.

Altınok Öz, Deprem Dönüşüm Derneği Onursal Başkanı seçildi!

Kartal'da, sitelerde toplantılar düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Doğan Sokak sakinleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırımda bir araya geldi...

Kartal'da kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor!

Kartal Belediyesi, " Deprem-Kentsel-Yerinde Dönüşüm " çalışmaları kapsamında Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. " Kentsel-Deprem-Yerinde Dönüşüm " kapsamındaki yıkımlar yapılıyor...

Kartal'da deprem dönüşüm uygulaması yapıldı!

Kartal Belediyesi, " Deprem Kentsel-Yerinde Dönüşüm " çalışmaları kapsamında Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Yıkım çalışmalarına bir yenisi daha eklendi...

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor!

Depreme en hazırlıklı ilçelerden biri Kartal ise bunda belediyenin deprem dönüşümü, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüme yönelik başlattığı çalışmaların büyük önemi var. Site ve mahalle toplantılarında sürekli çalışmalar ile ilgili halk bilgilendiriliyor..

Altınok Öz, deprem dönüşümü çalışması nedeniyle site ziyaretlerini sürdürüyor!

KARTAL Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal'da yapılan deprem dönüşümü çalışması nedeniyle site ziyaretlerini sürdürüyor. Öz, son olarak Karlıktepe Mahallesi Saraç Sitesi sakinleriyle bilgilendirme toplantısına katıldı...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Kartal'da kentsel dönüşüm ile 4 bin 60 yapı yıkıldı!

İstanbul Kartal Belediyesi, ilçe genelinde devam ettiği kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 4 bin 60 yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde mahallelerde sürdürdüğü alt ve üst yapı yenilemesinin yanında, vatandaşlar için özellikle deprem anında can ve mal kaybına neden olabilecek binaların yıkımlarını gerçekleştiriyor.

kartal belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

kartal belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Kartal Belediyesi, İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunlarının ve çözümlerinin tartışıldığı İNDER Kentsel Dönüşüm Çözümleri Konferansı’na katıldı.


Konferansa; Kartal’ın kentsel dönüşüm sürecinde yaşadığı başarı ve gelişmeleri katılımcılara anlatmak üzere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Keriş ile Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Gökhan Akbulut katıldı. Cevahir Otel Asia’da gerçekleşen programda yaklaşık 4 saat boyunca İstanbul’un kentsel dönüşüme dair sorunları masaya yatırıldı. İnşaat dünyasının önde gelen birçok isminin katıldığı konferansa Kartal Belediyesi’ni temsilen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Keriş ile Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Gökhan Akbulut katıldı. Akbulut, burada yaptığı konuşmada Kartal’ın kentsel dönüşümdeki başarı hikâyesini tüm katılımcılarla paylaşarak, Türkiye’de Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde hayata geçirilerek en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden olan “Deprem, Yerinde ve Kentsel Dönüşüm...