29 / 03 / 2024

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığından:
1.1. İlimiz Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Altınordu Belediyesine ait 5080 ada 1 parsel numaralı 1.872,15 m² yüzölçümlü tapuda "arsa" vasıflı İmar planı içerisinde Blok Nizam 5 kat Ticaret+konut alanı olarak ayrılmış taşınmaz;
1.2. İlimiz Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi eski 314 parsel, Yeni Ada No: 1777 Parsel No: 16'da kayıtlı 18.180,47 m² yüzölçümlü tapuda "Fındık bahçesi" vasıflı Mülkiyeti Altınordu Belediyesine ait taşınmaz imar planında Konut Alanı, yeşil alan, imar yolu ve okul alanı olarak ayrılmıştır. Konut Alanı Emsal: 1.50, Yençok 30.50 m yapılaşma koşullarına sahip taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü (artırma) ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.
2. Şartname ve ekleri Altınordu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünden 100,00 TL karşılığında alınacaktır.
3. İhale Yeni Mahalle 321 Sokak No: 1 Altınordu/ORDU adresinde bulunan Altınordu Belediyesi Encümen Salonunda aşağıda tabloda belirtilen Tarih ve Saatte 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü (artırma) ile satışı yapılacaktır.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

4. İstekliler, istenen belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını ihalenin yapılacağı tarihten 1 (Bir) gün önce saat 17:00’a kadar Altınordu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler. Belirtilen tarih ve saatten sonraki yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
5. İhaleye Katılabilme Şartları;
A) Gerçek Kişiler:
1. Yasal Yerleşim Yeri belgesi.
2. Nüfus Kayıt Örneği.
3. Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri. Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
4. İhalenin yapıldığı yıl içinde veya ihale tarihinden önce en fazla 6 ay içerisinde alınmış Noter tasdikli imza beyannamesi.
5. Şartnamede belirlenen geçici teminata ait alındı belgesi veya banka teminat mektubu.
6. Ortak girişim olması halinde istenilen belgeler ile birlikte İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarla belirlenmiş Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi. (1-2-3-4-9. maddelerindeki istenilen belgeler her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilecektir. Diğer belgeler bir ortak tarafından sağlanabilir.)
7. Vekâleten katılması halinde İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli vekâletname ile vekilin Noter onaylı imza örneği.
8. İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
9. Altınordu Belediyesinden ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış “borcu yoktur belgesi.”
10. Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirtilen teklif mektubu.
11. İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname.
B) Tüzel Kişiler:
1. Şirketin Kanuni adresini belirten adres beyanı. Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Noter tasdikli imza sirküleri ile Ticaret ve/veya Sanayi Odasından alınmış güncel Ticaret Sicil Tasdiknamesi.
3. Şartnamede belirlenen geçici teminata ait alındı belgesi veya banka teminat mektubu.
4. Ortak girişim olması halinde istenilen belgeler ile birlikte İhalenin yapıldığı yıl içinde, alınmış şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarla belirlenmiş Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi. (1-2-7. maddelerindeki istenilen belgeler her bir ortak tarafından ayrı ayarı verilecektir. Diğer belgeler bir ortak tarafından sağlanabilir.)
5. Vekâleten katılması halinde İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli vekâletname ile şirket imza sirkülerinin yanında vekilin noter onaylı imza örneği.
6. İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
7. Altınordu Belediyesinden ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış “borcu yoktur belgesi
8. Tüzel kişiliklerde ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlerini belirtilen Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış son güncel tasdikli örneği.
9. Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirtilen teklif mektubu.
10. İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca ilgililere ilan olunur. 

Milli Emlak Tekirdağ'da 20 bin 625 liraya arsa satacak!

8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihi kaçırmayın!

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle konut imarlı 3 arsa satacak!


Geri Dön