18 / 04 / 2024

Altınordu Belediyesi satılık arsa

Altınordu Belediyesi satılık arsa

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Proje Gaizosmanpaşa'da altı blok olarak yükseliyor..

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları minimum 600 bin TL'den başlıyor. Proje altı katlı bloklar halinde İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi...

Fuzul Tem Avrasya satılık konut fiyatları!

Fuzul Tem Avrasya satılık konut fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselen proje altı bloktan oluşuyor...

Ankara Altındağ'da satılık 34 arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi'ndeki 34 arsayı satıyor. İhale, 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak..

Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları!

17 katlı altı blokta 1.047 bağımsız üniteden Yedi Mavi projesi 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Altınordu Belediyesi satılık arsa Haberi

Altınordu Belediyesi satılık arsa

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

1.872 metrekare ve 18 bin 180 metrekare alana arsa ve fındık bahçelerinin satış ihaleleri 6 Ekim ve 13 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Söz konusu gayrimenkullerin satış bedelleri 15 milyon 900 bin TL ve 35 milyon 150 bin TL olarak belirlendi. Geçici teminat bedellerinin 477 bin TL ve 1 milyon 54 bin 500 TL olarak belirlendiği ihaleler Altınordu Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.
 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığından:
1.1. İlimiz Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Altınordu Belediyesine ait 5080 ada 1 parsel numaralı 1.872,15 m² yüzölçümlü tapuda "arsa" vasıflı İmar planı içerisinde Blok Nizam 5 kat Ticaret+konut alanı olarak ayrılmış taşınmaz;