19 / 04 / 2024

Altınova'nın imar uygulaması yapılıyor!

Altınova'nın imar uygulaması yapılıyor!

Altınova Kapalı Semt Pazarı' nı ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, önümüzdeki günlerde 18 uygulamasını tamamlayarak bölgenin 30 yıldan fazla devam eden imar problemini bitireceklerini söyledi.



Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Kapalı Semt Pazarı'nı gezdi. 

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri'nin ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Tütüncü, pazarın tamamın dolaşarak, tüm esnafın elini sıktı ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Tütüncü, pazara alışverişe gelen Altınovalılarla da sohbet etti ve onların temel belediyecilik hizmetleriyle ilgili talepleri dinledi. Bölge halkı yoğun ilgi gösterdikleri Tütüncü'ye, Altınova'nın imar problemini de sordu. 

"Tarihin karanlık sularına gömeceğiz" Başkan Tütüncü, konuşla ilgili vatandaşlara şu açıklamayı yaptı: "Altınova'nın, 30 yıldan fazla süren imar probleminin çözümüne yönelik imar çalışmalarını göreve gelir gelmez 2009'da yaptık. Ancak yaptığımız imar düzenlemelerine açılan iki davadan dolayı bölgenin imar probleminin çözümü 2,5 yıl gecikti. Hukuki engellerin ortadan kalkmasıyla birlikte 2013 Aralık ayında Altınova'nın 18 uygulaması çalışmasını kaldığımız yerden yeniden başlattık. İmar uygulamasını kısa bir sürede tamamlayarak Altınova'nın imar problemini tarihin karanlık sularına gömeceğiz." İmar probleminden dolayı bölgede kalıcı hizmet yapamadıklarını aktaran Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Tütüncü, yeni dönemde Altınova'ya sağlık, eğitim, spor, kültür alanında ve temel belediyecilik hizmetlerinde ciddi bir yatırım yapacaklarının da müjdesini verdi. Tütüncü, ziyaret sırasında dile getirilen pazarın fiziki sıkıntılarını çözeceklerini deaktardı.


Antalya Akdeniz Güncel


Geri Dön