27 / 04 / 2024

Hakan Tütüncü: Altınova'nın imar planını tamamlayacağız!

Hakan Tütüncü: Altınova'nın imar planını tamamlayacağız!

Hakan Tütüncü: "Allah'ın izniyle Altınova'nın imar planını tamamlamak bize nasip olacak. Allah kaza-bela vermez ise 7-8 ay içerisinde imar uygulamasını bitirerek, Altınova'nın imar problemini tarihin karanlık sularına gömeceğiz" dedi




Hakan Tütüncü: "2009'da Altınova'nın imar planını yapacağız demiştik. Yaklaşık 30 yıldır süren, kangrenleşen imar probleminin üzerine kararlılıkla gittik. Başkaları gibi Altınovalılardan, esnaftan, iş adamlarından para toplayanlardan olmadık. Altınovalılar olarak bunu iyi biliyorsunuz. Biz, imar planlarını falan şirkete verip, parasını Altınovalılardan toplayanlardan da olmadık. Biz, göreve geldiğimiz günden bugüne imar belediyenin işidir, dedik. Belediye imar yapar. O halde imarın parasını vatandaşlardan almaz. Planlama ve emlak birimlerimizle planlamayı ve 18 uygulamasını en güzel şekilde yapıyoruz. 


Allah'ın izniyle Altınova'nın imar planını tamamlamak bize nasip olacak. Allah kaza-bela vermez ise 7-8 ay içerisinde imar uygulamasını bitirerek, Altınova'nın imar problemini tarihin karanlık sularına gömeceğiz." İmar probleminin çözümünden sonra Altınova'da kalıcı hizmetleri yapabilir hale geleceklerine işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, "Altınova'yı, Antalya'nın güzel bir muhiti haline getireceğiz. Varsak, 35 yıllık bir belediye idi. Ama 35 yılda alamadığı hizmetleri bizim dönemimizde 5 yılda aldı. Nasıl Varsak'ı, Kepez'in incisi yaptık ise Altınova'yı da Antalya'nın en güzel incisi yapacağız. Altınova, inşa edilecek olan okullarıyla, sağlık tesisleriyle; yapacağımız yollarla, yeşil alanlarıyla, spor salonuyla, kültür merkeziyle Antalya'nın parlayan yıldızı olacak" şeklinde konuştu.


Antalya Son Haber




Geri Dön