19 / 04 / 2024

Altınova imar planı

Altınova imar planı

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Hakan Tütüncü: Altınova'nın parselasyon çalışması bu yıl içerisinde bitecek!

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Altınova Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Altınova'nın imar uygulaması yapılıyor!

Altınova Kapalı Semt Pazarı' nı ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, önümüzdeki günlerde 18 uygulamasını tamamlayarak bölgenin 30 yıldan fazla devam eden imar problemini bitireceklerini söyledi.

Altınova imar projelerinde şehrin yıldızı olacak!

Hakan Tütüncü, Altınova' da katıldığı toplantıda imar müjdesi verdi. Tütüncü, hukuki engellerin kalkmasıyla, 2013 Aralık'ta Altınova' nın 18 uygulaması çalışmasına kaldıkları yerden devam ettiklerini belirtti...

Hakan Tütüncü: Altınova'nın imar planını tamamlayacağız!

Hakan Tütüncü: "Allah'ın izniyle Altınova'nın imar planını tamamlamak bize nasip olacak. Allah kaza-bela vermez ise 7-8 ay içerisinde imar uygulamasını bitirerek, Altınova'nın imar problemini tarihin karanlık sularına gömeceğiz" dedi

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Altıntepsi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi ile Otogar İç Yolu Bağlantısı Yol Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda...

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Tarihi Saraçoğlu Mahallesi için imar planı iptal edildi!

Cumhuriyet’in ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’ne 'dönüşüm' adı altında otopark yapılmasıyla ilgili koruma amaçlı imar planı iptal edildi.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattının yer altına alınmasına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı Seyitnizam ve Zeytinburnu İstasyonları Arasındaki Kısmın Yer Altına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi imar planı askıda!

Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi, 347 parselin bir kısmı ile 23198 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Antalya Altınova'da 35 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleşti. 35 yıllık imar sorununun çözüldüğü Altınova'da 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Kepez-Altınova halkına müjdeli haberler verdi.  

Bingöl'de ilave imar planı onaylandı!

Bingöl Belediye Meclisi tarafından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce hazırlanan ilave imar planı onaylandı. Kararla birlikte Bingöl-Diyarbakır çevre yolunun yaklaşık 150 metre altı ile Berti kavşağından Havaalanı kavşağına kadar olan alan imara açıldı.

Silivri Alipaşa Köyü Mevkii imar planı değişikliği askıda!

Silivri İlçesi, Alipaşa Köyü Mevkiinde işletilen Silivri Yer Altı Doğal Gaz İletim/Dağıtım Tesislerine İlişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Altınova imar planı Haberi

Altınova imar planı

Antalya'nın Kepez ilçesi Altınova'daki ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planlarını onaylayıp imar sorununun çözülmesi bölgenin gelişmesini sağladı. İmar planlarının onaylanması, ilk meyvelerini verdi. İmar onayının ardından çok sayıda özel okul, kampüslerini bölgeye kurmaya başlarken gecekonduların yerini modern binalar aldı.

EĞİTİMİN MERKEZİ OLDU

Ticaret ve otomotiv sektörünün merkezi konumunda bulunan Altınova 'Okullar Bölgesi' olma yolunda ilerliyor. Final Okulları ve Nesibe Aydın Okulları'ndan sonra İstek Okulları da şehirde bulunan ikinci kampüsünü Altınova bölgesinin Göksu Mahallesi'nde yükseldi. Yapılaşmanın ve alt yapı hizmetlerin artış göstermesiyle ticaretin merkezi olan alan, eğitim alanı oldu.

NÜFUS 20 BİN OLACAK

8 yıl önce gecekondularıyla nam salan Göksu, kimliğini değiştiriyor. Bölgede yer alan vatandaşların yapılaşmadan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Göksu Mahalle Muhtarı Muhammet Akkulak, "İmar da bir sıkıntımız yok...