24 / 04 / 2024

Altuğ Akbaş kimdir?

Altuğ Akbaş kimdir?

Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirilen Altuğ Akbaş kimdir? Altuğ Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş'ın biyografisi...



Altuğ Akbaş kimdir?

Altuğ Akbaş, 1969 İstanbul doğumlu. 1992’de İTÜ Makine Mühendisliği Fakültesini bitirdiğim yıl Kale Grubu’nda işe başlayan Altuğ Akbaş, aynı yıl Marmara Üniversitesi’nin İşletme Enstitü programını bitirdi.


Kale Grubu’nun 4 şirketinde görev yaptı. 1992-2003 yılları arasında Kale Pazarlama şirketinde Planlama, Satış ve Pazarlama konusunda görevler aldıktan sonra, 2003 yılında Kaleseramik Pazarlama Satış Grup Müdürlüğü görevine atandı. 


2008’de Kaledekor’un Genel Müdürü oldu. 2011 yılının Mart ayında da Kalekim’de Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. 


Altuğ Akbaş, Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirildi.

 

Altuğ Akbaş'ın mesajı:

"Ülkemizde yapı kimyasalları sektöründeki standart eksikliği ve kayıt dışı üretimin yanı sıra sektörde yaşanan bir diğer önemli sorun ise eğitim. Bu konuda, tüketici ve uygulayıcıların bilinçlendirilmesi için tüm şirketlerin daha aktif roller üstlenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

 

Kalekim olarak sektörün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak ve ustaları yetiştirmek amacıyla kurduğumuz Usta Kulübümüz kapsamında yaptığımız etkinliklerle de sektöre katkılarda bulunuyoruz. Usta Kulübü kapsamında Türkiye’nin çeşitli il ve ilçe merkezlerinde usta seminerleri veriyoruz. Bu seminerlerde ustaları ürün ve uygulamalar, Kalekim Usta Kulübü hizmetleri ve yenilikler hakkında bilgilendirmenin yanı sıra dağıtılan hediyelerle de iş yapma olanaklarını geliştirilmelerine artı değer katıyoruz.


Kalekim’in Avcılar’da bulunan işletmesi bünyesindeki İbrahim Yetimova Usta Uyum ve Geliştirme Kursları’nda da eğitimler veriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen 1 haftalık Uyum ve Geliştirme Kursu’na katılan ustaların tüm masraflarını karşılıyor, kurs sonunda başarılı olanlara MEB Onaylı Ustalık Sertifikası sağlıyoruz. Aynı zamanda KaleTim Kulübü kapsamında tüm bayi çalışanlarımıza mesleki ve kişisel eğitimler veriyoruz."


Altuğ Akbaş: Konutların yüzde 85'i yalıtımsız olduğu için enerji boşa harcanıyor!


Geri Dön