23 / 04 / 2024

Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Kırtasiye Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Karadağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Kırtasiye Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Karadağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Kırtasiye Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT:Kendi ihtiyacı veya satmak,kiralamak veya başka şekilde değerlendirmek için kat karşılığı veya arsa satın alarak her türlü inşaat yapmak,yaptırmak. LOJİSTİK:Nakliye işine yardım ve destek amacıyla veya tek başına ticari mal ve kargolar için dağıtım zinciri kurmak.Yükleme,boşaltma,depolama ve ambalajlama yapmak.Resmi ve özel ihalelere girmek.  OTO PARÇALARI:Oto parçalarını üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç etmek. TEMİZLİK:Temizlik maddelerini üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç etmek GIDA:Gıda maddelerini üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç etmek. TEKSTİL:Tekstil ürünlerini üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç etmek. ELEKTRONİK:Elektronik malzemeleri üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç etmek. KIRTASİYE:Kırtasiye malzemeleri üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç etmek. ORGANİZASYON:Her türlü film çekim ve reklam işini tasarlamak ve yönetmek.



Geri Dön