29 / 03 / 2024

Alya Dream nerede? Metrekaresi 18 bin TL'ye!

Alya Dream nerede? Metrekaresi 18 bin TL'ye!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Dream

Boss4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Dream'de satışlar başladı. Peki Alya Dream nerede yer alıyor? Alya Dream nerede inşa ediliyor? İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Boss4 Gayrimenkul, yeni projesini  Alya Dream  adıyla hayata geçirecek. Söz konusu Alya Dream projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Dream projesi Kavaklı bölgesinde yükseliyor. Projenin arsa alanı 5 bin 46 metrekare olarak belirlendi.

Alya Dream nerede? Metrekaresi 18 bin TL ye!

3 blok olarak yükselen Alya Dream projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların yanı sıra dubleks daireler de bulunuyor. 

Butik ve özel konseptiyle dikkat çeken Alya Dream projesinde 94 adet konutun yanı sıra 17 adet dükkana da yer veriliyor. Proje kapsamında yer alan konutların alanları 130 metrekare ile 352 metrekare arasında değişiyor.

Alya Dream nerede? Alya Dream nerede yükseliyor gibi soruların yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Alya Dream nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...


projeye sor



Geri Dön