26 / 04 / 2024

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Grandis

Alya Grandis projesinin çatısında yer alan penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor..



Beylikdüzü’nde Akkuş Grup bünyesindeki Boss4 imzası ile hayata geçirilen Alya Grandis, çatı katlarında büyük düşünenler için geniş daire seçenekleri sunuyor. 2 katlı olarak dizayn edilen penthouse dairelerin büyüklükleri 315 ile 375 metrekare arasında değişiyor. 

Alya Grandis Penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor.

Beylikdüzü Adnan Kahveci’de geliştirilen Akkuş Grup imzalı 4. proje olan Alya Grandis, çatı katlarında “Büyük düşünenler için geniş seçenekler” sunuyor. 

Proje, Adnan Kahveci'de katta villa konsepti ile müstakil tercihlere, "Konak" alternatifleri ile de yaşam standardından ödün vermeyenlere hitap ediyor.

100 milyon TL büyüklüğe sahip Alya Grandis projesinde penthouse ile normal ve çatı katı keyfi birarada sunuluyor.

Kimler Tercih Ediyor?


- 315 – 325 - 375 metrekare aralığında iki farklı  6+2 ve 7+2 olarak planlanan Konak – Katta Villa Penthouse’lar;
- Ebeveynleri ile yaşam tercihinde bulunan aileler
- İki farklı katta konumlanmak isteyen kardeşler
- Bir katta yerleşim, ikinci katta kira alternatifi planlayanlar
- Bilardo – Ev Sinema Sistemleri – Atolye gibi farklı hobi ve uğraşıları yaşamlarına taşımak isteyenler
- Home Ofis kavramı içinde, mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler tarafından tercih ediliyor.

24 ay içinde teslim edilecek olan Alya Grandis’te farklı yaşam, yerleşim tercihlerine göre “ Penthouse “ bağımsız bölüm, kat planları, teknik şartname ve mahal listesinde opsiyonel düzenlemeler yapılabiliyor.

Yatay mimarinin en iyi örneğinin sergilendiği; Aile yaşamına önem veren ve güvenliğin ön planda tutulduğu Alya Grandis’te toplam 10 blokta, 100 konut ve 8 ticari üniteye yer veriliyor. 

Projenin ortak kullanım alanları arasında kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı otopark bulunuyor.

Ortalama metrekare fiyatı 4 bin TL seviyesinde bulunan projede, yüzde 15 peşinat, kalanı 36 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor.

Büyük düşünenler için geniş seçeneklerin sunulduğu Alya Grandis “Penhouse” detaylı bilgi ve satış koşulları için 0212 855 5 750’ u arayabilir, www.alyagrandis.com ve haftanın 7 günü hizmetinizde olan Grup Projeler Satış Ofisini ziyaret edebilirsiniz.


www.alyagrandis.com 

 


projeye sor



Geri Dön