19 / 04 / 2024

Alya Grandis'in satışlarının yüzde 50’si tamamlandı!

Alya Grandis'in satışlarının yüzde 50’si tamamlandı!

Alya Grandis projesinde sona gelindi. Alya Grandis projesinin anahtar teslimlerine Ağustos 2019’da başlanacak...



Akkuş Gayrimenkul ve Lübnan merkezli BOSS4 şirketinin birlikte hayata geçirdiği Alya Grandis projesinde sona gelindi. Beylikdüzü, Adnan Kahveci Bulvarı’nda inşa edilen proje 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.
8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen ve metrekare satış fiyatı 5 bin TL’den başlayan Alya Grandis projesi yatay şekilde 10 bloktan oluşuyor. Projede toplamda 100 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor.

Projenin yüzde 60’ı tamamlandı

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, projenin anahtar teslimlerini Ağustos 2019’da yapacaklarını söyledi. Akkuş, "Lübnanlı ortağımız ile birlikte 100 milyon TL’lik bir yatırım ile hayata geçirdiğimiz Alya Grandis projemizin yüzde 60’ını tamamladık. 2019’un Ağustos ayında anahtar teslimlerine başlayacağımız 100 konut ve 8 ticari alandan oluşan projemizin şimdiye kadar yüzde 52’lik kısmının satışını gerçekleştirdik" dedi.

Akkuş Gayrimenkul olarak aile odaklı projeler geliştirdiklerini ifade eden Akkui, "Projelerimizde 1+0, 1+1 gibi daire tiplerine yer vermiyoruz. Alya Grandis’in daire tipleri 144 metrekare ile 372 metrekare arasında değişiyor. En küçük daire tipi 144 metrekare olan 3+1 dairemizdir. En yüksek daire tipi ise 372 metrekareye sahip olan 7+2 dublex dairemizdir" ifadelerini kullandı.

Akkuş, "Kuveyt Türk ile yaptığımız anlaşma sonucunda Alya Grandis projesine yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımıza yüzde 20 peşinat verme kaydıyla yüzde 80’e kadar kredi imkanı sağlıyoruz. Akkuş Gayrimenkul olarak biz de yüzde 60 peşinat ile geri kalan yüzde 40’lik kısmını 12 aya kadar vadelendirebiliyoruz" dedi.

Bin dönümlük Yaşam Vadisi’ne komşu

Yaşam Vadisi’ne 2 dakikalık mesafede yer alan Alya Grandis projesinde basketbol ve voleybol sahaları, kameriyeler, yürüyüş yolları, süs havuzları, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk hamamı ve saunalı sosyal donatı alanları yer alıyor. 

http://www.alyagrandis.com/


Geri Dön