25 / 04 / 2024

Alya Grandis ne zaman teslim edilecek

Alya Grandis ne zaman teslim edilecek

Alya Grandis projesinde sona gelindi. Alya Grandis projesinin anahtar teslimlerine Ağustos 2019’da başlanacak...

Alya Dream fiyat listesi 2022!

Alya Dream fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Alya Dream fiyat listesi 2022 ne kadar? Alya Dream fiyatları ne kadar? İşte Alya Dream fiyat listesi 2022...

Alya Bella fiyat!

BOSS4 Gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor. Beylikdüzü Gürpınar’da yükselen proje peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Peki Alya Bella projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Alya Bella fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Alya Grandis’te yaşam başladı!

Akkuş Gayrimenkul’un Lübnanlı ortağı ile kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ilk projesi olan Alya Grandis’in teslimleri yapıldı.

Alya Grandis'in satışlarının yüzde 50’si tamamlandı!

Alya Grandis projesinde sona gelindi. Alya Grandis projesinin anahtar teslimlerine Ağustos 2019’da başlanacak...

Alya Grandis'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan merkezli BOSS4 şirketiyle birlikte İstanbul Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği Alya Grandis'in yüzde 60'ı tamamlandı. Projede teslimler 2019 Ağustos'ta yapılacak...

Alya Grandis’te kredili alımlar arttı!

GYODER, İNDER ve Konutder’in liderlik ettiği düşük faiz ve yüzde 20 indirim kampanyasına katılan Alya Grandis projesinde kredili alımlarda artış yaşandı..

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Alya Grandis projesinin çatısında yer alan penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor..

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Beylikdüzü'ndeki Alya Grandis projesinin lansmanında konuşan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje hayata geçireceklerini söyledi.

Alya Grandis'in lansmanı yapıldı! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alya Grandis'in basın lansmanı 30 Ocak'ta!

İstanbul Beylikdüzü'nde markalı konut projeleri gerçekleştiren Akkuş İnşaat'ın ortakları arasında bulunduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, yeni konut projesi Alya Grandis'i tanıtmaya hazırlanıyor. 

Alya Grandis nerede?

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen Alya Grandis projesinin lansmanı 30 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Peki  Alya Grandis nerede?

Alya Grandis ne zaman teslim edilecek Haberi

Alya Grandis ne zaman teslim edilecek

Akkuş Gayrimenkul ve Lübnan merkezli BOSS4 şirketinin birlikte hayata geçirdiği Alya Grandis projesinde sona gelindi. Beylikdüzü, Adnan Kahveci Bulvarı’nda inşa edilen proje 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.
8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen ve metrekare satış fiyatı 5 bin TL’den başlayan Alya Grandis projesi yatay şekilde 10 bloktan oluşuyor. Projede toplamda 100 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor.

Projenin yüzde 60’ı tamamlandı

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, projenin anahtar teslimlerini Ağustos 2019’da yapacaklarını söyledi. Akkuş, "Lübnanlı ortağımız ile birlikte 100 milyon TL’lik bir yatırım ile hayata geçirdiğimiz Alya Grandis projemizin yüzde 60’ını tamamladık. 2019’un Ağustos ayında anahtar teslimlerine başlayacağımız 100 konut ve 8 ticari alandan oluşan projemizin şimdiye kadar yüzde 52’lik kısmının satışını gerçekleştirdik" dedi.

Akkuş Gayrimenkul...