19 / 04 / 2024

Alya Teras fiyat listesi! 

Alya Teras fiyat listesi! 

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Teras

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...



BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından Levent'te inşa edilen Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. Minimal esintilerle tasarlanmış projede 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. 

1 dönüm arazi üzerinde 15 katlı olarak yapılan Alya Teras projesinin giriş katında 8 dükkan, en üst katında ise sosyal donatı alanı olarak, şehrin eşsiz manzarasına sahip teras bulunuyor. 

Alya Teras fiyat listesi! 

Yaşamın merkezinde hayata geçirilen projede, toplam 129 adet daire bulunuyor. Tek blok olarak yükselen projede bulunan dairelerin alanları ise 53 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Merkezi lokasyon avantajı

İstanbul'un en merkezi ve en çok değerlenen bölgesinde, Büyükdere Caddesi’nde konumlanan Alya Teras projesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 11 dakika, TEM Otoyolu’na 4 dakika ve civardaki alışveriş ve iş merkezlerine ortalama 5 dakika mesafede yer alıyor. 

Alya Teras fiyat listesi! 

4. Levent metro istasyonuna 4 dakikalık yürüme mesafesindeki Alya Teras projesinin teslimlerinin Haziran 2021'de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

Maksimum konfor vadedilen projede, mutfaktan, banyoya, yatak odasından salona kadar her metrekarede konfor ön planda tutuldu. Minimal yaşam tasarımlarının ön planda tutulduğu proje, hem yatırım hem de konaklama odaklı yatırım yapmak isteyenlere hitap ediyor. İlerleyen dönemlerde de yatırımcılar için farklı ödeme seçenekleri de sunulacak.

Alya Teras fiyat listesi! 

En modern yapım tekniklerinin kullanıldığı ve Mimar Hakan Saçık imzasıyla yükselen Alya Teras, 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmezi olan kusursuz bir güvenlik donanımına sahip.

Alya Teras fiyat listesi 2020

1+1 dairelerin fiyatları 477 bin ile 790 bin TL arasında,

2+1 dairelerin fiyatları 835 bin ile 1 milyon 460 bin TL arasında değişiyor. 

Web Sitesi: http://www.alyaprojeleri.com/teras.aspx
Telefon: 444 25 92

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Alya Teras nerede? 

 


projeye sor



Geri Dön