29 / 03 / 2024

Alya Teras nerede? 

Alya Teras nerede? 

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Teras

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 



Akkuş Grup’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu  BOSS4 Gayrimenkul İnşaat  yeni projesi için düğmeye bastı. 

Alya Teras projesini hayata geçirecek olan şirket, yeni projesini  “Hayat her dakika” sloganıyla tanıtıyor. Peki Alya Teras nerede? 

Alya Teras nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Alya Teras nerede sorusunun yanıtından önce proje hakkında bazı bilgiler paylaşalım.

Alya Teras nerede? 

BOSS4 Gayrimenkul Alya Teras projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede toplam 129 adet konuta yer veriliyor. 

Alya Teras projesi Levent'te hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede yer alan konutların alanları 53 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. 

1 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Levent Alya Teras projesi 15 katlı olarak tasarlandı. Projenin teslimlerinin 2021 yılı Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Alya Teras nerede? 

Projede yer alan 1+1 konutların alanları 53 metrekare ile 74 metrekare arasında, 2+1 konutların alanları 81 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. 

Alya Teras fiyat listesi 2020
1+1 konutlar 477 bin lira ile 790 bin lira arasında 
2+1 konutlar 835 bin lira ile 1 milyon 460 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

Giriş katında 8 dükkan ve en üst katında sosyal donatı alanı olarak terasın yer aldığı projede 7/24 güvenlik hizmeti de sunuluyor.

Alya Teras nerede? 

Büyükdere Caddesi’nin yanı başında yükselen Alya Teras projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor. 4’üncü Levent metro istasyonuna 4 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Levent Alya Teras; civardaki alışveriş ve iş merkezlerine ortalama 5 dakika, E5 Otoyolu’na 9 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 dakika, TEM Otoyolu’na 4 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 11 dakika mesafede yükseliyor.

Web: http://www.alyaprojeleri.com/teras.aspx
Telefon: 444 25 92

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön