29 / 03 / 2024

Alya Teras daire fiyatları

Alya Teras daire fiyatları

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Alya Teras'ta teslimler başladı!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul tarafından İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Alya Teras' projesinde teslimleri başladı. Tek blok halinde yükselen projede 129 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor. 

Alya Mercan fiyat!

Alya Mercan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daire bulunuyor. 

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Alya Teras'ta kişiye özel ödeme fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapıyor.

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras ön satışa çıktı! 

Akkuş Group, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan Alya Teras, ön satışa sunuldu. 

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla çok sayıda proje hayata geçiren ve kısa sürede sektörün en yenilikçi markaları arasına giren Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya Teras için ön talep topluyor.

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Alya Grandis projesinin çatısında yer alan penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor..

Alya Grandis ne zaman teslim?

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alya Grandis projesi 100 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor. Peki Alya Grandis ne zaman teslim?

Alya Grandis Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye! Yeni proje!

Alya Grandis Beylikdüzü projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 100 daire ve 8 dükkana yer verilen projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. 

Adatepe Teras daire fiyatları!

Adatepe Teras daire fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. 3+1 dairelere yer verile Adatepe Teras projesi İstanbul Kağıthane'de Tora İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Alya Teras daire fiyatları Haberi

Alya Teras daire fiyatları

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından Levent'te inşa edilen Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. Minimal esintilerle tasarlanmış projede 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. 

1 dönüm arazi üzerinde 15 katlı olarak yapılan Alya Teras projesinin giriş katında 8 dükkan, en üst katında ise sosyal donatı alanı olarak, şehrin eşsiz manzarasına sahip teras bulunuyor. 

Yaşamın merkezinde hayata geçirilen projede, toplam 129 adet daire bulunuyor. Tek blok olarak yükselen projede bulunan dairelerin alanları ise 53 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Merkezi lokasyon avantajı

İstanbul'un en merkezi ve en çok değerlenen bölgesinde, Büyükdere Caddesi’nde konumlanan Alya Teras projesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 11 dakika, TEM Otoyolu’na 4 dakika ve civardaki alışveriş ve iş merkezlerine ortalama 5 dakika...