28 / 03 / 2024

Amasya çevre yolu meclis gündeminde!

Amasya çevre yolu meclis gündeminde!

CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Amasya çevre yolununu meclis gündemine taşıdı. Meclis toplantısında söz alan Tuncer, "Amasyalı bir türlü çevre yoluna kavuşamadı." dedi..



Amasya çevre yolu meclis gündeminde!


CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Amasya çevre yolununu meclis gündemine taşıdı. Meclis toplantısında söz alan Tuncer, "AKP iktidara geldiğinde Amasya'ya ve Amasyalılara bir söz vermişti; o söz, Amasya çevre yolunun yapılması, bir an önce hizmete açılıp Amasya şehir içi trafiğinin rahatlaması idi ancak iktidara geleli on dört yıl, çevre yoluna başlanalı on yıl olmasına rağmen hâlen çevre yolu bitirilip hizmete açılamamıştır, bu hızla yapılan çalışmayla da 2023 yılına dahi yetişmesi mümkün değildir. " dedi.


Oysa bu süre zarfında Tokat ilinin çevre yolunun yapımına başlandığını ve hizmete açıldığını dile getiren Tuncer "Amasya halkı, Tokatlı iktidar siyasetçilerinin Amasyalı iktidar sahibi siyasetçilerden daha çalışkan olduğunu düşünmeye başlamıştır. Çevre yolu hikâyesi artık Amasya'da mizahlara konu olmaktadır. 


Resimde gördüğünüz üzere yeni evlenen bir çift gelin arabasının arkasına şu ibareyi yazdırmıştır: "Aşkımız hiç bitmesin Amasya çevre yolu gibi." İnşaatına başlandığında doğan çocuk ilkokulu bitirdi, AKP Amasya'da 6 milletvekili değiştirdi, Leyla Mecnun'una, Ferhat Şirin'ine kavuştu ama Amasyalı bir türlü çevre yoluna kavuşamadı." dedi.





Geri Dön