24 / 04 / 2024

Amazon, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol’dan World Card avantajları başladı

Amazon, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol’dan World Card avantajları başladı

30 Eylül 2022 tarihine kadar Amazon.com.tr, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol internet sitesi ve mobil uygulamalarından World Card ile tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 40 TL, toplamda da 200 TL WorldPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor. 



Kampanya için son gün 30 Eylül… Kampanya, Amazon.com.tr, Hepsiburada, Çiçeksepeti, N11.com ve Trendyol, web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden yapılacak alışverişler için geçerlidir. Trendyol ve Dolap.com’da cüzdan ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.  

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir, Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil edilmiyor. Fiziki mağazalardan ve fiziki POS'lardan yapılan alışverişler de yine kampanyaya kapsamında değil.  Nakit çekim, iade, mail order ve puan kullanımı işlemleri de yine kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir. Dijital kartla yapılan harcamalar da kampanyaya dahildir.

Kampanya aynı gün içinde aynı işyerinden ve tek seferde yapılacak ilk 500 TL ve üzeri harcamaya WorldPuan kazandıracak. Kampanya kapsamında 500 TL ve üzeri harcamalara 40 TL, toplamda da 200 Türk Lirası WorlPuan hediye edilecek. Kampanyaya SMS ile veya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilir. Kampanya müşteri bazındadır ve bir kişi kampanyadan en fazla 200 TL WorldPuan kazanabilir.

<#video1>


Geri Dön