29 / 03 / 2024

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 



Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını dile getiren CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, ‘Ankara’da gelişen sanayi ve otomotiv sektörü, markasına değer katacak yeni lokasyonlara doğru hareket ediyor. Bölgenin cazibesi hızla artacak’ diye açıklama yaptı. 

Ankara’da müşterilerine kaliteli hizmet verme konusunda yeni yer arayışlarına giren sanayi ve otomotiv firmaları, eski ana arterlerdeki sıkışıklık nedeniyle markalarının daha iyi temsil edilebileceği Anadolu Bulvarı'na cepheli arsa ve binaları tercih etmeye başladılar.
 
Ankara’da özellikle Eskişehir yolunda kendisine yer bulamayan markaların, daha geniş ticari alanlara yöneldiğini dile getiren CB Network Gayrimenkul Yatırım danışmanı Ümit Demir, ‘Şehrin iki yakasının da ana arteri konumunda olan Anadolu Bulvarı otomotiv, sanayi ve lojistik firmaları için cazibe merkezini oluşturuyor’ diye açıklama yaptı. 

Ulaşım kolaylığı ve lojistik ekonomisi açısından yatırımcıların Anadolu Bulvarı'na cepheli gayrimenkulleri yakından takip ettiğine vurgu yapan CB Network Gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, bölgeyle ilgili şunları aktardı;

‘Kuzey Çevre Yolu bağlantı noktalarına yapılan üst gelir gurubuna yönelik konut projeleri, Anadolu Bulvarına cepheli gayrimenkullerin değerini artırdı. Bulvar üzerine yapılan alt-üst geçitlerin trafik akışını daha da rahatlatması da Anadolu bulvarına cepheli arsaların değerinin, önümüzdeki süreçte çok daha değerlenecek’  dedi. 


Geri Dön