26 / 04 / 2024

Anadolu Bulvarı arsa fiyatları

Anadolu Bulvarı arsa fiyatları

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak İstanbul'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak...

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da konut alanı imarlı arsa satışa çıktı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Kartal'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsa 723,90 metrekare alana sahip.

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Çekmeköy'deki arsasını aldı!

IS GYO İstanbul'da bulunan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki Çekmeköy-Ömerli Arsa Alımı Tapu İşlemleri hakkında açıklama yaptı. 

Sancaktepe'de 28.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Sancaktepe'de yer alan arsa ve binaları 28 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

Pendik'teki dev arsa 125 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 3962 ada 12 parselde yer alan arsa 125 milyon TL'ye satışa sunuldu. 

Ataşehir'de 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan arsa ve binayı 19 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

İstanbul Maltepe'de 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 21 milyon 428 bin 877 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

Anadolu Bulvarı arsa fiyatları Haberi

Anadolu Bulvarı arsa fiyatları

Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını dile getiren CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, ‘Ankara’da gelişen sanayi ve otomotiv sektörü, markasına değer katacak yeni lokasyonlara doğru hareket ediyor. Bölgenin cazibesi hızla artacak’ diye açıklama yaptı. 

Ankara’da müşterilerine kaliteli hizmet verme konusunda yeni yer arayışlarına giren sanayi ve otomotiv firmaları, eski ana arterlerdeki sıkışıklık nedeniyle markalarının daha iyi temsil edilebileceği Anadolu Bulvarı'na cepheli arsa ve binaları tercih etmeye başladılar.
 
Ankara’da özellikle Eskişehir yolunda kendisine yer bulamayan markaların, daha geniş ticari alanlara yöneldiğini dile getiren CB Network Gayrimenkul Yatırım danışmanı Ümit Demir, ‘Şehrin iki yakasının da ana arteri konumunda olan Anadolu Bulvarı otomotiv, sanayi ve lojistik firmaları için cazibe merkezini oluşturuyor’ diye açıklama yaptı. 

Ulaşım kolaylığı...