26 / 04 / 2024

Anadolu Gayrimenkul ilk ofis projesini açıyor!

Anadolu Gayrimenkul ilk ofis projesini açıyor!

'Akıllı Ofisler ve Mobilite' etkinliğinde konuşan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, hızla değişen ve gelişen teknolojiyle birlikte, gayrimenkul sektörünün de değişim geçirdiğini söyledi.



 'Akıllı Ofisler ve Mobilite' etkinliğinde konuşan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, hızla değişen ve gün geçtikçe gelişen teknolojiyle birlikte, gayrimenkul sektörünün de değişim geçirdiğini söyledi.


Gayrimenkul sektöründe teknik gereksinimlere çözümler sunabilecek yeni nesil ofis binalarının ön plana çıkmaya başladığını dile getiren Usta, "Burada önemli olan nokta bugününün ihtiyaçlarına cevap verebilen yapıların, yarın yetersiz kalmamalarıdır. Bu hızlı gelişim ve değişime uzun vadede ayak uydurabilecek, zamansız yapılar, sektörde rekabet üstünlüğü elde edebilecektir" dedi. 


Ali Baki Usta, Anadolu Gayrimenkulun, ilk ofis projesi olan ve ekim ayında Kozyatağı'nda açılacak olan AND'nin tasarım ve geliştirme sürecinde yenilikçi çözümler sunduğunu belirtti. Usta, ofis kullanıcılarının gerçek ihtiyaçlarını anlamak ve iş yaşamının hızlı gelişim sürecinde zamanın ilerisinde çözümler sunmak amacıyla özel kurum, kuruluş ve üniversitelerle işbirliği yaptıklarını söyledi. 


Dünya




Geri Dön