23 / 04 / 2024

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesiyle 4 ödül kazandı!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesiyle 4 ödül kazandı!

Anadolu Grubu'nun gayrimenkul şirketi Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards'tan 4 ödülle döndü.



Anadolu Grubu'nun gayrimenkul alanındaki şirketi Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards'tan toplam 4 ödülle döndü. 


Londra'da düzenlenen ve 25 ülkeden gelen yüzlerce projenin değerlendirildiği European Property Awards'da AND, Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde ödüle layık görüldü. 


AND aynı zamanda 3 kategoride "5 Star" ile ödüllendirilerek International Property Award'a katılma hakkı da kazandı. AND, yıl sonunda düzenlenecek etkinlikte Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme ve Ofis Mimarisi kategorilerinde temsil edecek adayların arasına girerek, dünyanın eıı iyi projelerinden biri olma şansını yakaladı. 


Yeni konut projesi geliyor


Ofis sektöründe AND ile kazandıkları başarıları devam ettireceklerini ifade eden Genel Müdür Ali Baki Usta, "İstanbul Kartal'da, bölgenin en büyük ölçekli projelerinden biri olacak ve farklı beklentilere cevap verebilecek konut ağırlıklı bir proje için çalışıyoruz" dedi.


Vatan


Geri Dön