16 / 04 / 2024

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim?

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul Rezidans

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı cevabı veriliyor. Pendik'te inşa edilen Sinerji Rezidans Evlerinde 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor...



Toplamda 165 adet konuttan oluşan Sinerji İstanbul Residence projesi lokasyon olarak İstanbul Pendik'te inşa ediliyor. Anadolu İnşaat girişimi ile yükselen Sinerji Residence Pendik Evlerinde ayrıca 12 adet ticari birim bulunuyor.  


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.  Sinerji İstanbul Rezidans  fiyatları minimum 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Pendik Sinerji İstanbul Evlerinde konut satışları devam ediyor.  Anadolum İnşaat  Sinerji ne zaman teslim sorusunun yanıtından sosyal alanlarından bahsedelim.


18 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Sinerji Residence Pendik Evlerinde Türk hamamı, kamelyalar, hobi odası, cep sineması, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar mevcut durumda.


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2014 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ödeme planına göre banka kredisi kullanılarak veya 24 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor.


Sinerji Residence Evlerinde yapılan kampanyaya göre projeden 1 oda 1 salon konut alanlara daire teslimlerde A'dan Z'ye dayalı döşeli olarak veriliyor. Pendik Sinerji İstanbul satış ofisi ile 0216 446 34 46 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. 


Sinerji İstanbul satış fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 139 bin TL ile 189 bin TL arasında,

2 oda 1 salon daireler 209 bin TL ile 229 bin TL arasında değişiyor. Sinerji Rezidans İstanbul ulaşım bilgileri şöyle:


Pendik Sinerji Rezidans nerede?

Sinerji İstanbul Rezidans telefon:0216 446 34 46

Pendik Sinerji İstanbul Residence adres: Veli baba Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:6/1 Pendik -İstanbul


Sinerji İstanbul Residence iletişim:

Telefon:0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön