20 / 04 / 2024

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul satış fiyatları!

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul satış fiyatları!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

Minimum daire fiyatının 149 bin liradan başladığı Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul satış fiyatları ve proje ayrıntıları haberimizde yer alıyor...





Satış süreci devam eden Sinerji Rezidans projesi  Anadolum İnşaat  imzası ile Pendik'te hayata geçirildi. 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan 158 adet daire ve 12 adet ticari birimin yer aldığı Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul projesindeki dairelerin alan büyüklüğü 78 metrekareden başlıyor, 117 metrekareye kadar yükseliyor. 


18 bin metrekareye ulaşan inşaat alanına sahip olan Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul satış fiyatları bilgisine göre daireler minimum 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul satış fiyatları daire tiplerine göre şöyle sıralanıyor: 


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul satış fiyatları: 



78 metrekarelik 1+1 daireler 149 bin liradan, 

101 metrekarelik 2+1 daireler 215 bin liradan, 

117 metrekarelik 2+1 daireler 248 bin liradan başlıyor. Banka kredili ya da firma olanakları ile daire sahibi olunabilen Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ödeme bilgisi şöyle: 



Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ödeme: 


1. Anadolum İnşaat bünyesinde ödeme yapıldığında bedelin yarısı peşinat şeklinde ödendikten sonra geri kalan tutar faizsiz bir şekilde 24 aya kadar taksitlendiriliyor. 


2. Banka kredisi kullanarak ödeme yapıldığında tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor ve geri kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor.



Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi: 


Sinerji İstanbul projesinde yer alan daireler  2014 yılının Haziran ayından itibaren sahiplerine teslim edilecek. Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul iletişim ve ulaşım bilgileri şöyle: 



Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul ulaşım: 


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul adres: Veli baba Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:6/1 Pendik -İstanbul

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul telefon: 0216 446 3 446

E-Posta: [email protected]

Web: www.anadoluminsaat.com.tr


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul kroki: 



 Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul satış fiyatları!



0216 446 34 46

www.anadoluminsaat.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön