27 / 04 / 2024

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi!

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

Konutların alanlarının 78 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi 2014 yılı Haziran ayı sonu olması planlanıyor. Projede satışlar devam ediyor...



Anadolum İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. E-5 karayolu, E-6 otoyolu, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Pendik Marina'ya yakın uzaklıkta konumlanıyor. 


Sinerji İstanbul Rezidans ödeme!


Sinerji İstanbul Rezidans ödeme kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.


İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde inşa edilen Pendik Sinerji İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı cevabı veriliyor. Projede yer alan daireler  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi!


Pendik Sinerji İstanbul Residence'ın sosyal alanları arasında; ; Türk hamamı, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sauna ve fitness salonu yer alıyor. Projede yer alan daireler 78 metrekare ile 117 metrekare arasında alanlara sahip.


158 adet daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul teslim tarihi 2014 yılı Haziran ayı sonu olarak belirlendi. 18 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. 


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul telefon numarası: Telefon: 0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön