24 / 04 / 2024

Anfaş Hotel Equipment Fuarı 21-24 Ocak'ta!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı 21-24 Ocak'ta!

Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da 26'ncı kez kapılarını açacak...



Otel ekipmanları sektöründeki yeniliklerin tanıtılacağı Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da 26'ncı kez kapılarını açacak. Bu fuarın, sadece Türkiye'nin değü, Balkan ülkeleri ve Avrupa turizm sektörünün de önemli bir buluşma noktası olduğunu vurgulayan Anfaş Fuarcüık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, düzenlenen fuarın turizm sektörüne kalite getirdiğini iddia etti. Bu fuar için yoğun bir ilgi yaşandığını belirten Çalık, "Sektör, gücünü Anfaş Hotel Equipment Fuarıyla ortaya koyuyor. 


Fuara şimdiden 3 bin 500'ün üzerinde marka katıldı. Bu bir rekor" diye konuştu. 2015 fuarını ziyaret edecek profesyonellerin, işletmesi için ihtiyaç duyacağı her ürünü inceleyip mukayese etme şansı yakalayacağını ifade eden Çalık, "Anfaş Hotel Equipment Fuarı için yurt çapında toplam 5 bin 57 otele fuar duyurusu yapılırken, 158 adet zincir ve grup otelin satın alma koordinatörü, CEO'su ve genel müdürü fuarı ziyaret edeceklerini bildirdi. 


Bunun yanı sıra, Türkiye'nin markalaşmış firmaları listelenerek, 4 bin 998 restoran yetkilisi, bin 213 catering firması yetkilisi ve 4 bin 550 pastane sahibine bire bir davetler gerçekleştirildi" dedi. 

İkili iş görüşmeleri düzenleniyor Balkanlar'da bulunan 5 bin otelin yenilenme sürecine girdiği bilgisini paylaşan Mustafa Çalık, Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Sırbistan, Bosna Hersek'in 80 kişilik heyetle fuarı ziyaret edeceğini bildirdi. Çalık, KKTC Otelciler Birliği, Yunanistan heyeti, Moldova Turizm Bakanlığı, Rusya Otelciler Federasyonu; Kazak Turizm Birliği'nin, otelcilerden oluşan heYurt çapında 158 adet zincir ve grup otelin satın alma koordinatörü. CEO'su ve genel müdürü fuarı ziyaret edeceklerini bildirdi. 


Her yıl 35 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi ağırlayan Anfaş Hotel Equipment Fuan'nda son iki yıldır katılımcı firmaların ziyaretçilerle önemli ticari bağlantılar kurmasını sağlayan 'VIP İkili İş Görüşmeleri' de düzenlendiğini anlatan Çalık, şöyle devam etti: "Beş yıldızlı otel genel müdürleri ve satın alma müdürleri, renovasyona giren otellerin yöneticileri, yeni yatırım firmalarının satın alma müdürleri ile proje müdürleri, zincir restoranların yöneticileri, özel randevulu olarak ve VIP salonda düzenlenen görüşme programıyla katılımcı firmalarla bire bir görüşüyorlar. 


Geçen yıl da ikili iş görüşmelerine katılan İtalyan Despon Spa firması ve Tunuslu otel proje danışmanlığı firması Khaled Affes şirketi yöneticileri, otellerinin inşaat ve dizaynı için ve zincir otellerin yurtdışı genişleme planları için tekrar Anfaş Hotel Equipment Fuarı'm ziyaret edecek. Gürcistan Mikrofinancial Organization, kendi otelleri için, Fransız AD-KLIM firması yeni yapılacak büyük restoranları için, Katar'dan Sharq Village&Spa otellerinin renovasyonu için VIP görüşmelere çıkacak firmalar arasında yer alıyor.


Dünya ek


Geri Dön