29 / 03 / 2024

Anfaş Hotel Equipment Fuarı 2014

Anfaş Hotel Equipment Fuarı 2014

Antalya'da, 21- 24 Ocak 2015 tarihleri arasında Expo Center'da açılacak 26. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları ihtisas Fuarında katılımcı rekoru kırıldı...

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

Porland, 27. Uluslararası Konaklama Fuarı'nda!

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı bugün açılıyor!

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı 410 firma ve 3 bin 500'ün üzerinde marka ile Antalya Expo Center'da bugün kapılarını açıyor.

Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda 10 adet otel oluşturulacak!

Antalya’da 27’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (Anfaş Hotel Equipment) 10 adet ‘Aşk’ temalı otel odası oluşturulacak.

Kale Endüstri Holding Antaş Fuarı'na katılacak!

Sektörde 60 yıldır özellikle kilit ve çelik kapı alanında faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknoloji ürünlerini Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek..

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı!

Konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörünün önde gelen isimlerinin buluştuğu 26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı, kapılarını açtı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin de katıldı

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı!

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı. Konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörünün önde gelen isimlerinin buluştuğu 26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı, kapılarını açtı. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin açılışta konuşma yaptı.

Kale Kilit Anfaş Fuarı'na katılacak!

“Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkanKale Kilit Dış Ticaret firmasının ürünlerini 21-24 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek olan ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek...

ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuar tanıtım toplantısı yapıldı!

2015 yılında 26'ncısı düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın tanıtım toplantısı Akra Barut Hotel'de gerçekleştirildi. Birçok işadamı fuar ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Anfaş Hotel Equipment Fuarı, ziyaretçi portföyünü genişletiyor!

Antalya Expo Center'da düzenlenecek 26. Anfaş Hotel Equıpment Uluslararası Konaklama Ve Ağırlama Ekipmanları ihtisas Fuarı, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisini ağırlayacak.

Balkan otelleri Antalya'da yenilenecek!

Antalya'da 21-24 Ocak 2015 tarihlerinde Expo Center'da düzenlenecek 26.Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'na, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisi katılacak .

Anfaş Hotel Equipment Fuarı 21-24 Ocak'ta!

Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da 26'ncı kez kapılarını açacak...

Anfaş Hotel Equipment Fuarı'na 2 bin 500 marka katıldı!

Antalya'da, 21- 24 Ocak 2015 tarihleri arasında Expo Center'da açılacak 26. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları ihtisas Fuarında katılımcı rekoru kırıldı...

Anfaş Hotel Equipment Fuarı 2014 Haberi

Anfaş Hotel Equipment Fuarı 2014

Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, 2015 fuarına ilginin çok yoğun olduğunu belirterek "Sektör gücünü Anfaş Hotel Equipment Fuarıyla ortaya koyuyor. Fuara 3 ay var ama katılımcı sayısı geçen seneden fazla. Fuar şimdiden yüzde 27 büyüdü" dedi. 


Konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörünün başarısı, ürün ve hizmet kalitesinin Türkiye turizmini direk etkilediğini anlatan Çalık, şöyle konuştu: "26. Anfaş Hotel Equipment fuarına şimdiden 3500 üzerinde marka katıldı, bu bir rekor. 2015 fuarını ziyaret edecek her profesyonel oteli, turizm tesisi için ihtiyaç duyacağı her ürünü inceleyip; mukayese etme şansı yakalayacak bu ürün zenginliği hepimizde mutluluk uyandırıyor. Son iki yıldır özel hazırlanmış bir ortamda katılımcı ve ziyaretçiler VIP randevulu görüşme programına dahil edildiği ve VIP görüşmeleri fuarın önünü açtı." 014 fuarında VIP görüşmelerine...