20 / 04 / 2024

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.



Hotel Design Show'da turizm mimarisi konusunda ünlenen 10 mimarlık ofisi her biri özgün tasarımlardan oluşan 10 farklı otel odası projesini yerinde uygulayarak şov yaptı. Etkinlik, Türkiye'de ilk olması ile de dikkat çekti. 


'ÇİÇEK' TEMASI SEÇİLDİ 

Etkinlikte son derece şık otel odası tasarımları ziyaretçilerin, turizm yatırımcıların ve sektör profesyonellerin çok büyük ilgisini çekti. Expo 2016 Antalya'ya da gönderme yapmak isteyen organizasyon yetkilileri Her yıl yeni bir tema ile yinelenecek olan Hotel Design Show 2016'nın bu yılki temasını 'çiçek' olarak belirlemişti. Turizm mimarisinde ünlenen ve yaptığı işlerle başta Antalya olmak üzere Türkiye geneline yayılan, çoğu zaman da uluslararası işlere imza atan mimarlık firmalarına özel davetler gönderildi. Kendilerine özel davet giden 10 mimarlık firması, daha önce hiçbir yerde uygulanmamış tamamen özgün tasarımlardan oluşan otel odası tasarımlarını uygulamasını başarı ile gerçekleştirdi. 


KATILIMCILAR 

Etkinliğin katılımcıları ise Mısırlıoğlu Mimarlık, Tuba Soner Design Office, Yeşim Karaca Interiors Works, Dual Interiors, Detay İç Mimarlık, CeosGroup / Artus Design, Mimoza Mimarlık, Picco Architecture, HumayIn. De. Co. ve Dipteck- Endüstri Tasarımcısı oldu. 


Sabah


Geri Dön