25 / 04 / 2024

ANKAmall AVM'de yenileme çalışmaları tamamlandı!

ANKAmall AVM'de yenileme çalışmaları tamamlandı!

Anadolu'nun en büyük AVM'si olan ANKAmalI AVM, yeni yüzüyle üşterilerini ağırlıyor. 12 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile dikkat çeken AVM'de bir süredir devam eden renovasyon çalışması tamamlandı.



Ankamall AVM, 35 milyon dolarlık yatırım ve 15 aylık çalışma sonucu baştan aşağıya yepyeni bir görünüme kavuştu.

Anadolu'nun en büyük AVM'si olan ANKAmalI AVM, yeni yüzüyle üşterilerini ağırlıyor. 12 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile dikkat  çeken AVM'de bir süredir devam eden renovasyon çalışması tamamlandı. 


'Yaşam için gerekli her şeyi tek çatı altında sunmayı' hedefleyen AVM yönetimi, bünyesine eklediği 25 yeni mağaza ile birlikte toplam mağaza sayısını 330'a çıkardı. AVM'de 54 yeni marka da müşterileriyle buluştu. Yenilenme ile 2 bin 500 kişillik ek istihdam yaratıldı. 


TURİZME KATKI SAĞLIYORUZ' 

Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kirman ve Kıdemli Alışveriş Merkez Müdürü Buğra Köse, yenileme çalışması hakkında bilgi verdi. Kirman, "ANKAmalI lokasyon açısından Ankara'nın alışveriş merkezi olabilecek bir konumda. Ankara'ya gelen ürünlerin ilk adresi burası. Yolların kesişme noktasında olduğu için çevre il ve ilçelerden rağbet görüyor. 

Okul turuyla öğrenciler AVM'yi ziyaret ediyor, W f düğün alışverişi yapanlar yine ANKAmaH'u tercih (t ediyor.  Ankara  turizmine f Uta katkı sağladığımızı I düşünüyoruz. Ve bu bizi . gururlandırıyor" diye konuştu. 


Teras oluşturulan Buğra Köse ise, yenilenme sürecinden hedefledikleri, 'Kent insanının ihtiyaç duyduğu her şeyi tek çatı altında sunma' düşüncesine ulaştıklarını belirtti. 

ANKAmalI'da ziyaretçilerin açık hava ile buluşabileceği 3 bin 500 metrekarelik teras alanı oluşturuldu. Burada kafe ve restoranlar, skylightlarla donatılmış tavanlann aydınlattığı koridorlar dikkat çekiyor. AVM'de servis ve çocuklar için de yeni oyun alanları yapıldı. 


Habertürk Ankara


Geri Dön