26 / 04 / 2024

Ankara Anafartalar Çarşısı'ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

Ankara Anafartalar Çarşısı'ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Anafartalar Çarşısı'nda yer alan iş yerlerini kiraya verecek. İhale 9 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.



Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Anafartalar Çarşısı'nda yer alan iş yerlerini yıllık 2 milyon 425 bin 560 TL bedelle kiraya verecek. İhale 9 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.


ANAFARTALAR ÇARŞISINDA BULUNAN İŞYERLERİNİN BİR BÜTÜN OLARAK
KİRAYA VERİLMESİ İHALESİ YAPILACAKTIR
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından:

Mülkiyeti/Tasarrufu Belediyemize ait, Altındağ İlçesi Anafartalar Mahallesi 5040 Ada 1 Parselde Anafartalar Çarşısında bulunan işyerleri/ WC bir bütün olarak, 2886 sayılı yasanın 36. Maddesi doğrultusunda 3 (üç) yıl süre ile kapalı zarf usulüyle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılacaktır.
1) İhaleye konu olan yerlerin ihalesi için teklifler 1 (bir) yıllık muhammen bedel üzerinden verilecektir. İstekliler ihale için verilecek teklif mektuplarını Yenimahalle Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5  Ankara  Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda 7.Katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına ihale günü (09/01/2020) saat 12:00’ye kadar teslim edecektir. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları değerlendirmeye
alınmayacaktır.
2) İhaleler 09/01/2020 tarihinde Yenimahalle Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda Kat:1 adresindeki toplantı salonunda toplanan Encümen huzurunda saat 14:00’de yapılacaktır. İstekliler yukarıda belirtilen yerde ve saat'de hazır bulunacaktır.
3) İhale edilecek yerlere ait, geniş ve teferruatlı bilgiyi içeren şartnameler her gün çalışma saatleri içerisinde Yenimahalle Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda Kat: 13 Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Kira işleri Şube Müdürlüğüne şahsen başvurularak veya 0312 - 507 25 30 no' lu telefondan öğrenilebileceği gibi aynı adreste görülebilir veya 1.000,00-TL + % 18 KDV karşılığı şartname ve ekleri temin edilebilir.
4) KİRAYA VERİLECEK YERLER;

Ankara Anafartalar Çarşısı ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

5) İhaleye Katılacaklarda aranacak şartlar;
5.1. İhaleye Ankara'da Kamuya ait alanlarda en az 10 adet işletmeyi tek sözleşme ile en az 5 yıl süre ile işleten veya işlettiren gerçek ve tüzel kişiler katılabilecektir.
5.2. 2886 sayılı yasanın 6. Maddesinde belirtilen kişiler ihaleye katılamazlar.
5.3. İhaleye Katılacaklardan İstenilen Belgeler:
A- Gerçek Kişiler :
a) Nüfus Cüzdanı aslı veya fotokopisi (T.C. numarası yazılı olacak)
b) Geçici Teminat Mektubu, nakit teminat veya diğer teminat olarak kabul edilecek değerler,
c) Şartname Bedeli
d) Adli Sicil Kaydı (İhale tarihinden en fazla 5 gün önce alınmış olacak)
e) Ankara'da Kamuya ait alanlarda en az 10 adet işletmeyi en az 5 yıl süre ile bir arada işlettiğine dair kira sözleşmesi-oda kayıt belgesi veya ilgili kurumdan alınmış resmi yazı.
f) Teklif Mektubu
B- Tüzel Kişiler :
a) İmza sürküleri aslı veya onaylı sureti
b) Geçici Teminat Mektubu, nakit teminat veya diğer teminat olarak kabul edilecek değerler,
c) Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya onaylı sureti
d) Şartname Bedeli
e) Ankara'da Kamuya ait alanlarda en az 10 adet işletmeyi en az 5 yıl süre ile bir arada işlettiğine dair kira sözleşmesi-oda kayıt belgesi veya ilgili kurumdan alınmış resmi yazı.
f) Teklif Mektubu
C) Ortak İhaleye Katılacak Gerçek veya Tüzel Kişiler :
5.3. maddenin (A) ve (B) bendinde sayılan belgelerin yanında Noterden aldıkları ortaklık belgelerini de dış zarfın içine koymak zorundadır. Yukarıdaki belgelerin eksiksiz “tamam” olması şarttır. Eksik bulunması halinde ihale dışı bırakılır.
 


Geri Dön