24 / 04 / 2024

Ankara Haymana Grannos Thermal Hotel bölgeyi markalaştıracak!

Ankara Haymana Grannos Thermal Hotel bölgeyi markalaştıracak!

Ankara’ya 70 km mesafede Haymana’da geçen yıl hizmete giren beş yıldızlı ultra lüks Grannos Thermal Hotel, bölgenin termal suyunu marka yapmayı planlıyor.



Otelin bulunduğu bölgede Fransa’da bulunan dünyanın en şifalı Vichy Kaplıcaları’ndan sonra aynı değerleri taşıyan termal sular yer alıyor. Grannos Thermal Hotel Genel Müdürü Hüseyin Çiçek “Amacımız binlerce minerale sahip şifalı sularımızın diğer şifalı sulardan çok daha fazla özelliği olduğunu dünyaya duyurmak. Çok yakında Vichy kadar tanınan ve bilinen hatta daha iyi hizmet veren bir hotel olduğumuzu tüm dünyada duyuracağız” dedi.


HASTALIKLARA İYİ GELİYOR


Şahinler Holding’in ilk turizm yatırımlarından biri olma özelliğini taşıyan Grannos Thermal Hotel’in geçen yıl hizmete girmesine rağmen son derece başarılı bir geçirdiğini belirten Çiçek “21 suit ve 216 odadan oluşan otelimizin suyu stres ve çoğu hastalıklara iyi geldiği için ününü kısa sürede duyurdu. Yeni sezonda yerli turistlerin yanı sıra Ortadoğu ülkelerinden de turist çekmeyi planlıyoruz. Ayrıca turizm fuarlarında yaptığımız görüşmelerde Kırgızistan, Kazakistan ve Türkmenistan’la bağlantılar kurduk. Yurtdışı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.



Star


Geri Dön