25 / 04 / 2024

Ankara Keçiören Parksite Adese açıldı!

Ankara Keçiören Parksite Adese açıldı!

Adese; Konya Kulesite, Aksaray Kültür Parksite ve Ereğli Parksite'den sonra Keçiören Parksite ile birlikte Alışveriş Merkezi sayısını 4'e yükseltti. Adese'nin Ankara'daki market sayısı 9'a yükseldi..



İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Geçtiğimiz haftalarda önce Bolu, sonra Konya'da yeni mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, bu kez de  Ankara  Keçiören'deki yeni bir marketini hizmete soktu. Konya Kulesite, Aksaray Kültür Parksite ve Ereğli Parksite'den sonra Keçiören Parksite ile birlikte Alışveriş Merkezi sayısını 4'e yükselten Adese, Keçiören Parksite AVM içerisinde yer alan yeni mağazanın açılışını 11 Ekim 2013 Cuma günü yapılan törenle gerçekleştirdi. Açılış törenine ittifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fahri Akay, Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Gül, insan Kaynakları Direktörü Sancak Basa, Finans Direktörü Şehmuz Acun ve Adese Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Özkürkçüler ve Abdullah Yaprakçı katıldı. 


Ankara'daki ilk mağazasını da 2001'de yine Keçiören'de açan Adese'nin Ankara'daki market sayısı, yeni açılışla birlikte dokuza yükseldi. 



YENİ MAĞAZA ÖZEL İNDİRİMLERLE AÇILDI 


Tüm Adeselerde geçerli olan kampanyalara ek olarak açılışa özel indirimlerin de sunulduğu açılış, Keçiören halkı tarafından büyük ilgi gördü. Keçiören Parksite Adese; 1430 metrekare toplam alan ve 980 metrekarelik market alanında, 6 kasa ve 40 personel ile sabah 08:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Keçiören Parksite Adese'de gıdadan temizlik ürünlerine, sebze-meyveden şarküteriye, züccaciyeden konfeksiyona kadar 9 bin farklı ürün Adese kalitesiyle hizmete sunuluyor. 



•HABER MERKEZΠ


Yeni Haber Gazetesi


Geri Dön