19 / 04 / 2024

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara'da mahallelilerin sosyalleşmesine ve paylaşımlarının artmasına vesile olan mahalle konaklarına bir yenisi daha ekleniyor, Ankara Keçiören Kösrelik Köyüne yapılan mahalle konağı aynı zamanda muhtarlık binası olarak da hizmet verecek.



Ankara Keçiörenli'lerin mahallelerindeki düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık eden mahalle konakları Keçiören genelinde yükseliyor. Keçiören Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kösrelik Köyüne 271 metrekare alan üzerine yapılan konak içerisinde 100 – 85 metrekarelik 2 toplantı salonu, idare odası ve mutfak bulunuyor.

1 ay sonra hizmete girecek olan mahalle konağı ile ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bu mahalle konağımız ile birlikte Keçiören genelinde hizmet veren mahalle konağı sayısı 14 olacak. Bu konaklar vesilesiyle mahalle kültürünü ayakta tutmayı, insanları şehir yalnızlığına mahkûm etmeden birbirlerinin acısına ve sevincine ortak olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Keçiören Belediyesi olarak hiçbir ayrım gözetmeden her bölgeye, her mahalleye eşit hizmet götürmeyi kendilerine şiar edindiklerini dile getiren Mustafa Ak, “Hizmetlerimizin odağında insan vardır. Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz ve ona hizmet etmeyi kendimize en büyük görev addediyoruz. Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.” diye konuştu.


Geri Dön