19 / 04 / 2024

Ankara Vişnelik Apartments projesi!

Ankara Vişnelik Apartments projesi!

Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek..



Ankara´nın stüdyo konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje. Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek. 


Ankara nın en değerli bölgelerinden 100.Yıl'da bulunan Vişnelik Apartments'da , bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunuyor. Proje Ankara´nın en önemli arterleri olan Eskişehir Yolu ve Konya Yolu'na 3 km, Kızılay veÇankaya'ya 7 km mesafe de olup, ayrıca AŞTİ Şehirlerarası Otobüs Terminali,Ato Kongre ve Fuar Merkezi, Armada Alışveriş Merkezi, Mövenpick Hotel veTOBB Hastanesi, Bayındır Hastanesi, 7 yıldızlı Marriott Hotel ve Ulusoy Söğütözü Terminali Merkez Hareket Noktası, Ankara´nın her bölgesindenkolaylıkla ulaşılabilecek Söğütözü-Çayyolu ile Söğütözü-Kızılay metro anaistasyonuna 3 km'lik mesafesi ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bir konuma sahiptir. 


Vişnelik Apartments´da dairelerin tümü aynı zaman da ev-ofis olarak takullanılabilme özelliğine sahip olup, proje de tüm dairelerin yüksek tavanoluşu ve tam kata kadar birleştirme özelliği de projeyi farklı kılanözelikler arasında yer almaktadır. 


ASAŞ GRUP LTD.ŞTİ. tarafından uygulanacak proje, Gökçen Mimarlık tarafındanprojelendiriliyor. Her bir katında 8 daire bulunan ve 4 (1+1, 2+1, DUBLEX3+1, DUBLEX 5+1) tip daire seçeneği ile 5 kattan oluşmaktadır. 


Temel atma çalışmaları 2014'ün son çeyreğinde başlaması ve 2015'in sonçeyreğin de bitmesi planlanan projemiz de sizleri lansman ofisimiz deağırlamaktan memnuniyet duyarız.



0 312 220 13 19

www.visnelik.com.tr


Vişnelik Apartments


Geri Dön