18 / 04 / 2024

Vişnelik Apartments ulaşım

Vişnelik Apartments ulaşım

Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek..

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Odunpazarı Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki imar planı onaylandı!

ODUNPAZARI Belediye Meclisi'nde, Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerle ilgili 1/1000'lik imar planları oybirliği ile kabul edildi.

Ankara Vişnelik Apartments bu yıl sonunda teslim edilecek!

Ankara´nın studio konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje.1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan ViŞNELiK APARTMENTS, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek.

Bağcılar'da ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor.

Eskişehir Vişnelik'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Eskişehir'in Vişnelik Mahallesi, kentsel dönüşüm çerçevesinde elbisesini değiştirmeye hazırlanıyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan binalar sırasıyla yıkılırken yeni yapılarla bambaşka bir Vişnelik 2 yıl içerisinde şehre değer katacak.

Akıllı ulaşım sistemleri için fakülte mi kurulacak?

Lütfi Elvan: "Akıllı ulaşım sistemleri konusunda Türkiye'de 4 yıllık eğitim programı bulunmuyor. Yükseköğretim Kurulumuzla görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah akıllı ulaşım sistemlerine yönelik yeni bölümler açmayı hedefliyoruz" dedi.

İzmir'in ulaşım sorunu 145 ilave otobüsle çözülüyor!

İzmir'de vatandaşların ulaşım kaosuna yönelik tepkilerine Büyükşehir Belediyesi sonunda kulak vermeye başladı. Okulların açılmasıyla tam bir kabusa dönecek olan kent içi ulaşım için bazı yeni düzenlemelere gidildi.

Ankara Vişnelik Apartments projesi!

Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek..

Mustafa Sarıgül'ün ulaşım ve konut projesi!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül. İstanbul'un trafik sorunlarına ve kentin ulaşım ağlanna yönelik hazırladıklan projelerin detaylannı kamuoyuyla paylaştı. Öncelikli olarak toplu ulaşım ağlarını arttıracağız dedi...

İzmir Egesel Bayraklı ulaşım!

Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan İzmir Egesel Bayraklı ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Çukurova Tower ulaşım!

Çukurova Tower ulaşım , adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasıyla yükselen Çukurova Tower Kartal'da inşa ediliyor...

Fikirtepe Anka İnşaat ulaşım!

Fikirtepe Anka İnşaat ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Anka İnşaat Fikirtepe'de metrekare birim fiyatı 4 bin 800 lira olarak belirlendi...

Maltepe Nish Adalar ulaşım!

Maltepe Nish Adalar ulaşım bilgileri haberimizde yer buluyor. Özyazıcı İnşaat Maltepe Nish Adalar Evleri'nde ev fiyatları 206 bin 817 TL'den başlıyor...

Vişnelik Apartments ulaşım Haberi

Vişnelik Apartments ulaşım

Ankara´nın stüdyo konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje. Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek. 


Ankara nın en değerli bölgelerinden 100.Yıl'da bulunan Vişnelik Apartments'da , bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunuyor. Proje Ankara´nın en önemli arterleri olan Eskişehir Yolu ve Konya Yolu'na 3 km, Kızılay veÇankaya'ya 7 km mesafe de olup, ayrıca AŞTİ Şehirlerarası Otobüs Terminali,Ato Kongre ve Fuar Merkezi, Armada Alışveriş Merkezi, Mövenpick Hotel veTOBB Hastanesi, Bayındır Hastanesi, 7 yıldızlı Marriott Hotel ve Ulusoy Söğütözü Terminali Merkez Hareket Noktası, Ankara´nın her bölgesindenkolaylıkla ulaşılabilecek Söğütözü-Çayyolu ile Söğütözü-Kızılay...