28 / 03 / 2024

Vişnelik Apartments daire seçenekleri

Vişnelik Apartments daire seçenekleri

Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek..

İstanbul’da daire başına aidat ortalaması 1.500 TL'ye ulaştı!

Apartman ve site aidatlarına yönelik 2022 yılına ait veriler yayımlandı. Rapora göre apartman ve site aidatları 2022'de, bir önceki yıla kıyasla yüzde 83 arttı. İstanbul’da daire başına aidat ortalaması 1.500 TL'ye ulaştı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 

Iconova Gaziantep örnek daire!

Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Geniş ailelere yönelik tasarlanan projede 3+1'den 8+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. İşte Iconova Gaziantep örnek daire görselleri..

Beşiktaş Number 7 Apartments yeniden satışta!

2016 yılında 13.5 milyon dolara satışa çıkarılan Beşiktaş Number 7 Apartments yeniden satışta. Beşiktaş Number 7 Apartments projesinde 25 dekorasyonlu daire bulunuyor.

Odunpazarı Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki imar planı onaylandı!

ODUNPAZARI Belediye Meclisi'nde, Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerle ilgili 1/1000'lik imar planları oybirliği ile kabul edildi.

Elysium Apartments Lale fiyat listesi!

Elysium Apartments Lale fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Nispetiye'ye 2 dakika uzaklıkta olan projenin 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tim Apartments Ümitköy teslim tarihi!

Ankara İl'i Ümitköy'de inşa edilen projede daire alanları 150 metrekareden başlıyor. Projede daireler 4+1 olarak tasarlandı. Tim Apartments Ümitköy teslim tarihi 2016 Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Tim Apartments Ümitköy!

15 kat şeklinde yükselecek olan proje toplam 4 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Tim Apartments Ümitköy projesinde daire tipler 4+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Taşköprü'de emeklilere 300 konut yapacak!

Taşköprü İşçi Emeklileri Derneği'nin girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi ile yapılan görüşmeler neticesinde ilçede bulunan emeklilere yönelik 300 daire bulunan toplu konut yapılacağı öğrenildi.

Ankara Vişnelik Apartments bu yıl sonunda teslim edilecek!

Ankara´nın studio konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje.1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan ViŞNELiK APARTMENTS, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek.

Ankara Tim Apartments Ümitköy'de fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor!

Timtaş İnşaat imzasıyla yükselen projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Proje tek blok şeklinde yükseliyor. Ankara Tim Apartments Ümitköy'de fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Vişnelik Apartments daire seçenekleri Haberi

Vişnelik Apartments daire seçenekleri

Ankara´nın stüdyo konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje. Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek. 


Ankara nın en değerli bölgelerinden 100.Yıl'da bulunan Vişnelik Apartments'da , bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunuyor. Proje Ankara´nın en önemli arterleri olan Eskişehir Yolu ve Konya Yolu'na 3 km, Kızılay veÇankaya'ya 7 km mesafe de olup, ayrıca AŞTİ Şehirlerarası Otobüs Terminali,Ato Kongre ve Fuar Merkezi, Armada Alışveriş Merkezi, Mövenpick Hotel veTOBB Hastanesi, Bayındır Hastanesi, 7 yıldızlı Marriott Hotel ve Ulusoy Söğütözü Terminali Merkez Hareket Noktası, Ankara´nın her bölgesindenkolaylıkla ulaşılabilecek Söğütözü-Çayyolu ile Söğütözü-Kızılay...