24 / 04 / 2024

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Firma: Seba İnşaat

Proje: Emirgan Apartments by Seba

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 



Emirgan Apartments by Seba projesi satışa çıktı.  Seba İnşaat  tarafından hayata geçirilen projenin teslimlerinin Eylül'de yapılması planlanıyor.

8 bin metrekare inşaat alanı ve bin 957 metrekare arsa alanına sahip  Emirgan Apartments by Seba  projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Ayrıca projede, 1+1, 2+1 asma katlı loft ve teraslı çatı daire tipleri de mevcut. 

14 adet ticari üniteden, 53 daireden oluşan projede daire büyüklükleri 50 ile 257 metrekare arasında değişiyor. Projede, kapalı otopark, spor salonu, kapalı havuz ve sokak konsepti ile dizayn edilmiş iç avluya bakan koridorlar ve yeşilliklerle kaplı iç avluda bir de cafeye yer verilmiş.

Önümüzdeki Eylül ayında dairelerin teslim edileceği belirtilen projede, konut metrekare fiyatları ise 20 bin lira olarak belirtildi. 

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, Emirgan Korusu’na 300 metre, Boğaz’a ise 1 kilometre mesafe uzaklıkta yükseliyor. 

Web: http://www.sebainsaat.com.tr/


projeye sor



Geri Dön